Ne engedd eltüntetni a Határátkelőt!

0

Biztosan hallottál már arról, hogy a Facebookon komoly változások jönnek, melyek érintik a Határátkelőhöz hasonló oldalakat is. Szóval ha elsősorban a Facebookon követed a Határátkelőt, és a jövőben sem szeretnél lemaradni a legfrissebb blogposztokról, a jobbnál jobb sztorikról és a fontos hírekről, akkor olvasd el azt a cikket. Összesen három kattintás és kb. 1 perc, hogy a jövőben is mindig megjelenjen neked a Határátkelő a Facebook-oldaladon.

Mark Zuckerberg nemrégiben jelentette be, hogy átalakítják a közösségi oldal Hírfolyamát, a Facebook így elsősorban az ismerősök bejegyzéseiből jelenít majd meg (sokkal) többet.

Ha nem akarsz lemaradni a Határátkelő blogposztjairól, a jobbnál jobb sztorikról és a fontos, téged érintő hírekről, akkor szánj rá egy percet és három kattintást és állítsd be magadnak, hogy mindig megjelenjenek neked a Határátkelő posztjai.

Ehhez a következőket kell tenned asztali gépen, laptopon, tableten:

  1. A Facebookon a jobb felső sarokban lévő legördülő menüben válaszd ki a Hírfolyam-beállításokat (angolul: News Feed Preferences).

  1. Itt kattints „Az elsőként megjelenők beállítása” menüre (angolul: Prioritize Who To See First).

  1. Itt látsz majd egy listát, benne az ismerőseiddel és a kedvelt oldalaiddal. Na, itt kell megkeresned a Határátkelő nevét és logóját. Ha nem látod az első pár sorban, akkor a menüben kiválaszthatod, hogy csak az oldalak listájában szeretnél keresni.

Ha megvan a Határátkelő, akkor csak nyomnod kell egyet a Kész gombra.

És kész. 🙂

Szuper, de mi van, ha én mobilon facebookozom?

Nos, nem nagy különbség, a Facebook mobilalkalmazásában kell belépni a Menüpontban a Hírfolyam-beállításokba

ott „Az elsőként megjelenők beállítása” menüpontot kiválasztani

és a Határátkelő nevére-logójára kattintani.

Kösz szépen, cserébe ígérjük, hogy megpróbálunk még több és még jobb, érdekesebb cikket, posztot kínálni neked a jövőben is!

Share.

About Author

Leave A Reply