Napszemüveggel vigasztalódik Cristiano Ronaldo

0

Hiába rúgott két gólt a Bajnokok Ligájában a portugál sztár, csapata, a Juventus kizúgott a sorozatból. Azért nem csupa szomorúság Cristiano Ronaldo élete, és nem is csupa futball, most például a napszemüvegek frontján folytatná a hódítást.

A portugál labdarúgó alighanem abban reménykedik, hogy ha a pályán akadnak is gondok (bár az olasz bajnoki cím meglett, de a vágyott BL-győzelem idén is elmarad, ami gyorsan az edző állásában került), a pénzcsinálásban még mindig nagy lehetőségek állnak előtte.

A Lapo Elkann üzletember nevével fémjelzett Italia Independenttel közösen most egy hét modellből álló kollekciót dob piacra a labdarúgó. A dizájn a visszafogott klasszikustól a kissé vadabb retróig terjed, a hetes szám nem véletlen, a labdarúgó mezszáma ihlette.

A mondás az (aztán vagy elhisszük vagy nem, mi a magunk részéről ezeket a szövegeket mindig némi kétkedéssel fogadjuk), hogy a formatervezésben részt vett maga CR is.

Akinek ez fontos, az jó, ha tudja, hogy a sportoló aláírását belegravírozták a lencsékbe, ráadásul a hét különböző modell mindegyike öt különböző színben kapható.

Így már 35 különböző napszemüvegnél tartunk, legalábbis ha csekély matematikai képességünk nem tréfált meg minket. Véletlen lenne? Ugyan… A portugál világsztár éppen 35 éves.

Szóval jól át van ez gondolva, az árak sem verdesik az egeket (24 ezer és 45 ezer forint között mozognak), szóval ha a Lyon oda is vágott egyet a Juventusnak és CR-nek, a pénztárcája még mosolyoghat.

Hétmillió dolláros szuperjachttal ünnepelt Ronaldo

Share.

About Author

Leave A Reply