Nagyot bukott házán a One Direction sztárja

0

Louis Tomlinson ugyan 6,4 millió dollárt kapott a Hollywood Hillsen található házért, de nem lehet maradéktalanul elégedett, mert még ez a szép összeg is komoly anyagi veszteséget jelent számára.

A brit fiúbanda volt sztárja (aki nemrégiben jelentkezett szólólemezzel) egy éve próbálta meg eladni hollywoodi otthonát, míg végül most sikerrel járt. A 600 négyzetméteres otthon ugyanis így egymillió dollárral kevesebbért ment el, mint amennyit a most 28 éves énekes 2016-ban fizetett érte.

A dokumentunok szerint a vásárló egy gazdag, de nem híres pár, mindketten a fintech iparágnak dolgozó biztonsági cég vezetői (és a jelek szerint tárgyalópartnernek sem utolsók).

Az 1937-ben épült, meggyőzően hollywoodi (kb. ilyennek képzeli el az ember egy sztár otthonát) ház négy hálószobájához öt fürdőszoba tartozik és a kint érezhető elegancia bent is tapasztalható.

A nappali, a konyha, a hálószobák, az elegáns fürdőszoba mind említésre méltók, ám az ingatlan legnagyobb értéke az elhelyezkedése, hiszen a kertből és a legtöbb szobából pazar kilátás nyílik a Hollywood feliratra és a városra is.

Ha már kert: nagynak éppen nem neveznénk, de arra azért elég, hogy egy kisebb medence elférjen benne a pálmafák és a terasz mellett.

Ami Louis Tomlinsont illeti, nyilvánvalóan nem lesz hajléktalan, ha máshova nem is, londoni otthonába mindig mehet.

Less be Pierce Brosnan 100 millió dolláros házába!

(Fotó: Sotheby’s International Realty)

Share.

About Author

Leave A Reply