Nagyon külföldre akarsz menni, ugye?

0

Mármint ha egy ilyen napsütéses szombaton is külföldi állást keresgélsz. Mi azért ebben is segítünk neked, szóval érdemes pár percet rászánni, hátha most jön szembe veled a Nagy Lehetőség!

Gondozó/nő és diplomás ápoló/nő (Ausztria)

A 24 órás gondozást szervező ausztriai Caritas Rundum Zuhause betreut Egyesület diplomás ápolókat/ápolónőket, ill. olyan gondozókat/gondozónőket keres, akiknek legalább házi ápolói képzésük van és szívesen dolgoznának Ausztriában önálló munkavállalóként 24 órás gondozásban.

Elvárás a megfelelő német nyelvtudás és tapasztalat, valamint a beteggondozói tanfolyam / házi beteggondozói tanfolyam.

A cég átláthatóságot és tisztességet ígér, valamint folyamatos minőségellenőrzést, és anyanyelvi támogatást. Ha érdekel a lehetőség, akkor ide kattints!

Bolti eladó (Németország)

Bolti eladókat keresnek németországi élelmiszerboltba. A feladat értelemszerűen a vevők kiszolgálás, áruk polci kihelyezése, és vonalkód olvasóval ellátott kassza kezelése.

Elvárás az erős kommunikációképes német nyelvtudás (középszint), 1-2 év tapasztalat bolti eladóként, higiéniai és minőségi követelmények betartása, valamint a saját autó.

Amit ezért adnak az egyrészt hosszútávú munkalehetőség, német munkaszerződés (biztosítás, bejelentés). A munkáltató havi 315 euróért szállást is biztosít.

A fizetés óránként bruttó 9 euró + nettó 24 euró / munkanap. Ha ez szerinted jól hangzik, akkor kattints!

Nemzetközi gépkocsivezető

12 tonnás teherautóra keresnek sofőrt, a feladat dunántúli telephelyről Ausztriába, Németországba fuvarozni. Az ígéret jó munkakörülményekről és

jó jövedelemről szól, nyilván az sem mindegy, hogy azért a bázis Magyarországon van – ha valakinek ez fontos.

Jelentkezni, érdeklődni itt lehet.

CNC programozó (Finnország)

CNC programozót keresnek a romantikus nevű finnországi Pöytyä városába. A feladat elsősorban Heidenhain gépek programozása, kezelése, vertikális és horizontális fúrás.

Elvárás az erős kommunikációképes angol nyelvtudás, a CNC esztergályos, CNC marós végzettség, tapasztalat iTNC 530 – NC, TNC 426 és TNC355 programozásában. Előnyt jelent a Siemens 840D programozási tapasztalat.

Amit ezért ajánlanak, az finn munkaszerződés (bejelentés, biztosítás), a munkáltató által biztosított és fizetett szállás. A fizetés bruttó 14,00 – 18,00 euró / óra (tapasztalattól és képzettségtől függően).

Ha ez szerinted jól hangzik, vagy érdekes, akkor ide kattints!

Szakács / séf (Ausztria)

Osztrák étterem és pizzéria keres munkájára igényes szakácsot főállásba! A B kategóriás jogosítvány előny. Teljes munkaidős munka. Beszélnek magyarul, tehát ez nem lehet akadály. Elvárás az 1-3 év szakmai tapasztalat.

Ha érdekel a dolog, akkor kattints, találsz telefonszámot is!

(Fotó: pixabay.com/webandi)

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj!

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget.

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

Share.

About Author

Leave A Reply