Nagyon kavar Josh Brolin

0

Az 52 éves amerikai színész nagyot megy az ingatlanpiacon, ad és vesz. Most például egy kisebb ingatlant vett a csak magyarul vicces nevű Simi-völgyben, körülbelül 60 km-re Los Angeles belvárosától.

Az Avengers (és sok más film) sztárja idén már eladott az Angyalok Városában (egészen pontosan a Sullivan kanyonban) egy házat 6 millió 550 ezer dollárért, keresett is rajta fél év alatt bő 300 ezret, ami nem sok, de zsebpénznek éppen elég.

Ezt követően harmadik feleségével, a volt modell Kathryn Boyddal 3,5 millió dollárért vettek egy csodaszép panorámával megáldott ingatlant Atlanta belvárosától délre.

Most pedig egy ezen a szinten nagynak igazán nem mondható összeget, 1,1 millió dollárt csengettek ki egy spanyolos beütésű, 370 négyzetméteres ingatlanért a Simi-völgyben.

Az 1980-as években épült ingatlan igazán kellemesen otthonos, bármikor el tudnánk képzelni magunkat benne, ekkora összegért még csak kifejezetten drágának sem mondanánk.

Más kérdés, hogy tényleg üvölt róla a 80-as évek, a fa, a márvány, a sok fehér, a bútorok stílusa – minden a Reagan-korszakot idézi. Leginkább talán a konyha a maga fekete márványával, a berendezés stílusával.

A négy háló- és három fürdőszoba éppen elég ahhoz, hogy a földszinten elférjen egy vendéglakosztály, az emeleten pedig egy méretes lakrész a tulajdonosnak kandallóval, nappalival, privát erkéllyel és egy méretes, kellemes fürdőszobával. Kint kellemes kert, kis medence, sütögető és egy spa szolgálja a pihenést.

Less be Pierce Brosnan 100 millió dolláros házába!

(Fotó: pinnacleestate.com)

Share.

About Author

Leave A Reply