„Nagyköveti és üzleti tapasztalataim szerint a magyarok hazajönnek”

0

Csák János volt a MOL és egyéb cégek vezetője, londoni nagykövet, laptulajdonos (Heti Válasz) – azaz üzletember és az Orbán-kormány diplomatája. Ennek megfelelően úgy tapasztalja, a magyarok hazajönnek.

Csák János szerint már eleve az sem igaz, hogy egyre több magyar gyerek születik külföldön, illetve igaz, csak nem úgy, hiszen a külföldön született magyar gyerekek zöme a Kárpát-medencében születik, nem vándoroltak sehova, abban a régióban születnek, ahol a felmenőik ezer éve élnek.

KÖVESD A HATÁRÁTKELŐT A YOUTUBE-ON IS!!

Azzal sincs szerinte gond, ha valaki külföldre menne: „Aki mozgékony, próbáljon szerencsét, nincs ezzel baj, az én gyerekeim is tanultak külföldön, kettő dolgozott is, de mind a négyen itthon vannak.”

De szerinte nem csak az ő gyermekei térnek haza: „Nagyköveti és üzleti tapasztalataim szerint a magyarok hazajönnek. Erre utal az az évi négy-ötmilliárd euró, amit a külföldön dolgozók évente hazautalnak”.

„Amúgy még a britek hét százaléka is külföldön él, a közép-európai országokban pedig mindenütt nagyobb a tartósan külföldön tartózkodók aránya, mint nálunk” – tette hozzá Csák János a 24.hu-nak adott interjúban.

„Nem a mi döntésünk nemzetietlen, hanem a kormányé”

Share.

About Author

Leave A Reply