Motoros kaland Ausztriában

0

A koronavírus betett a turizmusnak is, persze egy olyan igazi motorost, mint az Ausztriában élő Gabent semmi sem tarthatja vissza. Tényleg semmi.

„Tudom, öreg, ne is mondd, én is azt hittem, hogy a Corona (nem, nem a sör, Tibor, a 2020-as vírus) meg a nejem terhessége PONT elég lesz, hogy a seggemen maradjak, de motorosként tudod, hogy van ez…

Tudat alatt mindig hív a hegy, amikor meg betelik a pohár, egyszerűen MENNI KELL, még akkor is, ha ez IDÉN nem többnapos túrát jelent Vallhallába, csak egy egynapos csaffadt kanyart, valahol a szomszéd kertek alatt.

Ja.

Szerencsére nekem megvan az a kurva nagy előnyöm (hozzád képest) hogy az Alpok lába – és ezzel a jobb utak többsége – alig egy-két órányira van a törzshelyemtől, ami így 2020-ban még mindig nem saját lakást, vagy törzsvendég sör-hütte asztalt jelent – pusztán az aranyáron bérelt lakásom klotyóját, de ez most mellékes ugye.

Ami viszont számít, hogy félig-felelősségteljes férjként az idei motorostúráimat igyekeznem kellett beszorítani a korábbi több-napos Európa turnék helyett, a max egy napos – itthon alszom kanyarokra – és ebben bármi „mesélésre érdemeset” villantani ugye amúgy sem lett volna könnyű.

Ez a poszt is csupán azért született meg a blog zárása után, hogy – saját magam szórakoztatásán felül – megmentsem a segged egy esetleges kurva rossz döntéstől, ha már 6 évadon keresztül az ellenkezőjét sulykoltam az arcodba!

…kiderült ugyanis, hogy Murphy – jó kapitalistaként – az elmúlt években bevásárolta magát a Google-be is, úgyhogy ha te is (érzésre sokszor) a listáján vagy, innentől kezdve inkább „egészséges gyanakvással” fogadd az ajánlásait.”

Hogy mi és hogyan történt, azt itt elolvashatod és sok fotón megnézheted – de készülj fel a sajátos stílusra!

Öt utálatos és öt szuper dolog Bécsben

Share.

About Author

Leave A Reply