Morbid szelfik a látványosságok előtt

0

Újraértelmezte a tipikus turistafotókat Stephanie Leigh, vagy ahogy követői az Instagramon ismerik, “STEFDIES”. A nő csak antiszelfinek nevezi fotóit, amelyeken halottnak tetteti magát a világ különböző nevezetességei előtt.

Az Instagramra feltöltött sorozaton az látszik, hogy az Eiffel-torony a Buckingham-palota, a Golden Gate-híd előtt, vagy egy híres tengerparton fekszik kinyúlva, úgy, mint egy hulla.

San Francisco

Stephanie a képekkel az élet múló érzésének üzenetet akarják átadni. A közösségi oldalon már több mint 55 ezren követik morbid képeit.

Akkor kezdett el ilyen fotókat készíteni, amikor teljesen kimerült volt, és szórakoztatták azok a helyzetek, amelyekben találta magát. Meg akarta örökíteni ezeket a pillatanokat, hogy emlékezzen rájuk és később is visszagondolhasson ezekre a nevetséges helyzetekre.

Róma

Az első feltöltött fotók után hihetetlen reakciókat kapott barátoktól és ismeretlenektől is, és úgy döntött, folytatja, hogy valami pozitívat hozzon a világba, és egyúttal a művészeten keresztül adja át gondolatait és érzéseit múlandóságunkról.

Párizs

Mint mondta, a szelfi irányított körülmények között készül, mindenki a fényekre, a frizurára, sminkre és az egyén személyiségére fókuszál, sokszor manipulálva a képet, hogy megkapjuk a kívánt eredményt.

Ezzel szemben az ő antiszelfijeinél egy lehetősége van fotózni, ha nem sikerül, akkor így járt.

Madrid

„Egy életünk van, nem kezdhetjük újra mindig – ezt az érzést akartam megfogni a képeken” – mondta.

Már több mint ezer fotót készített, és a reakciók nagyon eltérőek. Párizsban senki sem foglalkozott vele, azt hitték, egy újabb őrült művész, ami nagyon tetszett neki, mert volt lehetősége jó képeket csinálni.

London

Stephanie azonban elismeri, néha aggódik amiatt, ha valóban bajban lenne, segítene-e neki bárki is. Eddig ugyanis nagyjából csak ötször mentek oda hozzá, és kérdezték meg, hogy jól van-e.

Tanácsot is ad a tökéletes antiszelfihez: az arcnak is érintenie kell a földen fekvés közben, bár sokan nem szeretik, ha az ajkuk hozzáér a talajhoz. De aki ebben a pózban fekszik, teljesen át tudja adni magát a pillanatnak.

Korzika

„Remélem, a STEFDIES ösztönzi azt a gondolatot, hogy mindenki tökéletes, és egy árva dolgon sem kell változtatni, Nem kell a tökéletes időre vagy fotóra várni, csak legyünk önmagunk, és ez elég jó és végül hihetetlenül érdekes érzés lesz” – nyilatkozta.

Hivatalos szlogenje, hogy hagyjunk nyomot magunk után. Reméli, hogy ő ennek meg is felel.

Magáról nem akart sok mindent elárulni, de az kiderült, hogy amerikai születésű, és már évek óta Nagy-Britanniában él.

Miért csinálnak szexi szelfiket a nők?

Share.

About Author

Leave A Reply