Mit csinál Oroszlán Szonja Amerikában?

0

Oroszlán Szonja immár négy éve él az Egyesült Államokban, és ugyan nem hagyott fel teljesen a színészettel, manapság inkább az állatokkal foglalkozna.

Oroszlán Szonja négy éve művészvízummal vágott neki az Egyesült Államoknak, jelenleg Philadelphiában él és bár a színészet még része életének, egyre nagyobb helyet vesznek el belőle az állatok.

HATÁRÁTKELŐ A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

„Megkaptam a zöldkártyát, majd beiratkoztam egy kétéves állatorvos-asszisztens-technikus suliba, aztán elkezdtem dolgozni egy állatkórházban. Nagyon szerencsés vagyok, mert rugalmas beosztásom van, tehát ha úgy adódik, tudok filmet forgatni, vagy néhány hétre hazajönni. A jövőben állatrehabilitációval szeretnék foglalkozni, főleg lovakkal” – mesélte.

A színésznő (aki olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a Valami Amerika-trilógia, a Magyar vándor, az Egy szoknya, egy nadrág, legutóbb pedig a Kölcsönlakásban volt látható) azt mondta, magyarországi népszerűsége ellenére azért költözött ki Amerikába, mert úgy érezte, beskatulyázták a butuska szőke nő szerepébe.

Határátkelő Klub!

El tudnád képzelni magad digitális nomádként? Vagy nem tudod elképzelni, de érdekel az életforma? Esetleg csak beszélgetnél egy jót kötetlenül? Gyere el szeptember 24-én kedden 18 órától a Prosit Buda Bistróba a budapesti Móricz Zsigmond körtéren és beszélgess két tapasztalt digitális nomáddal, Vigh Borival és Majsai Richárddal!

További részletek itt!

Share.

About Author

Leave A Reply