Mire költi millióit Kevin Hart?

0

Az amerikai stand-upos, színész, producer vicces figura, ám a vagyonán nincs mit nevetni, elvégre 200 millió dollár nem csekélység. Vajon mire költi a 40 éves sztár a pénzét?

A Jumanji, a Pofázunk és végünk, valamint sok más film színésze, producere egyike a világ legsikeresebb és leggazdagabb komikusainak. Talán stand-uposként még jobb is, mint színészként, mindenesetre a hírnév felé az első lépést komikusként tette meg.

Kétszáz millió dollárt összeszedni nem semmi teljesítmény, ráadásul az utóbbi 5 éve kifejezetten jól sikerült pénzügyi szempontból. Míg 2015-2016-ban a What Now? turnéval 70 millió dollárt keresett, a 2018 júniusától számított egy évben csekély 59 milliót, de sejtésünk szerint aligha volt nagyon csalódott.

Az 1979. július 6-án a pennsylvaniai Philadelphiában született Kevin Hart a George Washington gimnázium elvégzése után egy ideig a helyi Community College-ba járt (azért az intézmény nevét és a presztízst ritkán emlegetik egy lapon), majd New Yorkba költözött.

Nehéz út a sikerig

A sikerhez vezető útja meglehetősen göröngyösre sikeredett. Szülővárosa Laff House nevű helyén Lil Kev művésznéven lépett fel, finoman szólva is kevés sikerrel.

New Yorkban sem robbant be a köztudatba, olyannyira nem, hogy egy ideig cipőbolti eladóként dolgozott.

Az áttörés is viszonylag későn, 30 éves korában, 2009-ben jött el első turnéjával, az I’m a Grown Little Man cíművel, amit egy évvel később a Seriously Funny követett.

View this post on Instagram

#Harts

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Ez volt az a pont, amikor igazán beindultak a dolgok, jöttek a tévés és filmes szerepek olyan sztárok társaságában, mint Dwayne Johnson, Karen Gillan és Jack Black (a Jumanji – Vár a dzsungel például közel egymilliárd dolláros bevételt hozott világszerte).

Mire költi a pénzét?

Kevin Hart imádja az autókat, a 40. születésnapját például egy egyedi, 1970-es Plymouth Barracuda megvásárlásával ünnepelte (800 ezer dollárjába fájt). Egy évvel korábban pedig egy 300 ezer dolláros Ferrari 488-cal lepte meg magát.

Autógyűjteménye egy 100 négyzetméteres garázsban parkol, ami fölött egy kisebb fürdőház van.

Ha már ingatlanok: állítólag 1 millió 350 ezer dollárt fizetett egy 10 hektáros birtokért az exkluzív Calabasas környékén. Előző otthonát 2012 áprilisában vette 2 millió dollárért Tarzanában.

Az autók mellett másik nagy szenvedélye a drága órák. Összesen 16 van belőlük, ebből 6 Rolex.

Less be Eva Longoria nappalijába!

(Fotó: instagram.com/kevinhart4real)

Share.

About Author

Leave A Reply