Minden, ami kaja

0

Mai kalandozásunk során olyan külföldi (német és osztrák) álláslehetőségeket válogattunk, melyek valamilyen módon az étkezéshez, vendéglátáshoz, vagy csak simán valamilyen kajához kötődnek. Gyertek velünk!

Pincér / pincérnő (Németország)

Németországi éttermekbe keresnek felszolgálókat, hosszútávú (állandó) vagy akár időszakos (április-október közötti) munkavégzésre.

Elvárás a szakképzettség vagy legalább 1-2 éves szakmai tapasztalat, legalább alapszintű / társalgási német nyelvtudás (előny: angol nyelvtudás), vendégközpontúság, megbízhatóság.

Amit kínálnak, az bejelentett munkaviszony, igényes munkakörnyezet, segítség a szállás és utazás megszervezésében.

Felszolgáló (Németország)

A feladat nem meglepő módon ételek és italok felszolgálása, vendégek igényeinek kiszolgálása. Amit várnak, az kommunikációképes német nyelvtudás, minimum 2 év tapasztalat felszolgálóként, a felszolgáló végzettség és a saját autó munkába járáshoz előnyt jelent.

Amit nyújtanak, az német munkaszerződés (bejelentés, biztosítás), munkáltató által biztosított ingyenes szállás és ellátás. A fizetés nettó 1300 Euró + borravaló.

Hentessegéd húsfeldolgozó (Ausztria)

Grazba keresnek azonnali kezdéssel hentessegédeket részben magyar kollégák mellé. A feladat húsfeldolgozás a napi rendelések szerint (sertés- és marhahús), minőségbiztosítás, illetve a HACCP szabályok betartása.

A hasonló munkakörben szerzett tapasztalat elengedhetetlen, elvárás a terhelhetőség, a monotóniatűrés, a jogosítvány, személygépkocsi. A német nyelvtudás előnyt jelent.

Amit kínálnak, az havi nettó 1500 – 1600 eurós fizetés, előrelépési lehetőség, hosszútávú, bejelentett munkahely, napi 2 kedvezményes étkezés. Segítenek a szállásban is.

Street food segéd (Ausztria)

Osztrák cégnek keresnek németül beszélő segédlányokat street food kocsira. A feladat hamburgerek készítése, grillezésben jártasság és street foodos tapasztalat előny. Elvárás az alap német nyelvtudás, a csapatszellem, pozitív gondolkodás.

Amit kínálnak, az osztrák munkaszerződés december végéig, biztosított és ingyenes szállás + ingyenes ellátás. A fizetés bruttó 8,5 euró órabér + borravaló (jól végzett munka után emelkedik az órabér).

Szakács / chef de partie (Németország)

Berlini étterembe keresnek szakácsot / chef de partie-t. A feladat ételek előkészítése, elkészítése, konyhai rend fenntartása, higiéniai előírások betartása, betartatása.

Elvárás a szakács képzettség, legalább 1-2 év szakmai gyakorlat, Chef de partie beosztásban többéves gyakorlat, illetve konyhai folyamatok, konyhai személyzet irányításában szerzett gyakorlat, legalább alapfokú német nyelvtudás.

Amit kínálnak, az bejelentett munkaviszony, kiemelt bérezés, a szállás biztosított (kedvezményes havi díjért), utazás megszervezése.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/hellosoyeon)

Share.

About Author

Leave A Reply