Milyen órákat hordanak a tenisz világsztárjai?

0

Akármilyet nyilván nem, ráadásul a luxusórák gyártói előszeretettel reklámozzák termékeiket a sportág legnagyobb neveivel. Fussunk egy kört, nézzük meg, a női és férfitenisz legnagyobbjai mely márkák mellett kötelezték el magukat!

Serena Williams (Audemars Piguet Royal Oak Offshore – 56 ezer dollár)

Még 2016-ban történt, hogy az amerikai szupersztár Wimbledonban megnyerte 22. Grand Slam-trófeáját, beállítva ezzel Steffi Graf rekordját. Ekkor egy arany Audemars Piguet Royal Oak Offshore órát viselt némi gyémánttal megbolondítva.

A svájci óragyártó még 2014-bennevezte ki nagykövetének Serena Williamst, azóta is rendszeresen viseli meccs közben is akár a Royal Oak Shore modellt.

Maria Sarapova (TAG Heuer Formula 1 Lady – 3,559 dollár)

Maria Sarapova ötszörös Grand Slam-győztes és többszörös világelső, nem csoda, hogy a cégek előszeretettel próbálták becserkészni. A TAG Heuerrel még 2004-ben kezdődött az együttműködése, aminek (sok más hasonló szponzorhoz) az elbukott doppingtesztje vetett véget.

Korábban viszont Maria Sarapovát gyakran látták meccs közben a márka Aquaracer modelljében, pályán kívül pedig a Formula 1 Lady-ben, amiről szintén nem hiányozhatnak a gyémántok.

Caroline Wozniacki (Rolex Daytona – 142 ezer dollár)

A dán sztárt 2010 óta támogatja a Rolex, nem csoda, hogy egy megleehtősen drága Daytonával a csuklóján kapták le, amikor tavaly első Grand Slam-győzelmét ünnepelte az ausztrál nyílt bajnokságon. Gyémánt, persze, hogy gyémánt.

Rafael Nadal (Richard Mille RM27-03 – 685 ezer dollár)

A svájci luxusóragyártó és a spanyol világsztár együttműködése is 2010 óta tart, azóta utóbbi rendszeresen látni a Richard Mille egy-egy különleges darabjában a pályán. Tavaly Wimbledonban például egy alig 20 grammot nyomó RM27-03 modellt viselt, amiből összesen 50 darabot gyártottak.

Novak Djokovic (Seiko Astron GPS Solar Dual-Time – 1680 dollár)

A szerb 2014 óta mondhatja szponzorának a Seikót egy nagyon sok millió dolláros szerződés keretében, ami elvileg jövőre jár le. A japánok kifejezetten neki fejlesztették ki az Astron GPS Solar Dual-Time eme változatát.

Roger Federer (Rolex GMT-Master II – 13,750 dollár)

A svájci legenda és a Rolex együttműködése egyike a sportvilág legendás kapcsolatainak, hiszen 2006 óta tart, nem csoda, ha Federer az évek során már elég sok Rolexet viselt.

Az egyik legemlékezetesebb az a Datejust II volt, amit akkor hordott, amikor 2009-ben megdöntötte Pete Sampras Grand Slam-rekordját. Gyakran látni egy GMT-Master II-vel a csuklóján, és boldog tulajdonosa egy 1981-es Daytona 6263-nak, amit 30. születésnapjára kapott.

Új jachtot vett Rafael Nadal

Share.

About Author

Leave A Reply