Milliárdos üzletember vette meg Ellen DeGeneres házát

0

A mostanában botrányai miatt is sokat emlegetett műsorvezető legendásan komoly ingatlanpiaci portfóliót is visz, úgy adja-veszi a házakat, mint ahogy más leszalad a közértbe. Nemrégiben 33,3 millió dollárért adott el egyet, nem kis pénzt szakítva vele, most a vevő személyére is fény derült.

Ellen DeGeneres és felesége, Portia de Rossi még novemberben vált meg e tekintélyes összegért a montecitói háztól. Nem jártak rosszul, hiszen az ingatlant 28,9 milliórt vették – egész csinos nyereség, nem igaz?

Most kiderült az is, hogy a vevő nem más, mint a leginkább talán a Groupon társalapítójaként ismert milliárdos chicagói üzletember, Eric Lefkofsky. Az 51 éves technagymenő kifejezetten szereti az építészetet és az extravagáns házakat.

Márpedig a DeGeneres/de Rossi ingatlan hozza a kötelezőt, sőt, annál többet is: az egyedi, Bali-stílusú dizájn minden, csak nem unalmas. A 3,7 hektáros birtokon álló ház Montecito keleti csücskében fekszik, a kilátás sem akármilyen, hiszen Santa Barbara partjaitól a San Ysidro hegyekig tart.

Ennek megfelelően a birtok eldugott, a ház nem látható az útról, azaz rejtve marad a kíváncsiskodók szeme elől.

Természetesen odabent sem akármi várja Eric Lefkofsky-t, hiszen a főépületben 800 négyzetméteren három háló- és négy fürdőszoba, fekete márvánnyal borított konyha és pazar könyvtár is akad.

Emellett van egy 200 négyzetméteres kisebb és egy 140 négyzetméteres vendégház, valamint egy részben földalatti, 70 négyzetméteres fitneszterem.

Ha már az előbb a panorámáról esett szó, az adottságot maximálisan kihasználta a tervező, hiszen hatalmas üvegajtókon keresztül bámulhatja az új tulaj az óceánt. A legnagyobb királyság messze a kifutópályára hajazó medence és fürdés közben élvezhető kilátás.

Miként az várható volt, Eric Lefkosky és felesége, Liz amúgy is kellemes ingatlanportfólióját bővítette tovább ezzel a bevásárlással. Van egy közel 31 millió dolláros penthouse-uk Miamiban, egy síeléskor használt ingatlanuk Aspenben, a család (eddigi) lakhelye azonban az illinois-i Glencoe-ban található 100 éves tóparti ház, amit 19,5 millió dollárért vettek.

Őrült kiárusítást tartott Elon Musk

(Fotó: Redfin)

Share.

About Author

Leave A Reply