Miért éri meg magyar takarítókat vinni Izlandra?

0

Ez volt az első gondolatunk, amikor belefutottunk egy álláshirdetésbe, amelyben éppen takarítókat kerestek az északi országba. A titok nyilván a pénz körül keresendő. Ha már itt tartunk, tudtátok, hogy van olyan munka, hogy káposzta csavarás?

Gondozó, ápoló (Ausztria)

Gondozó/nőket és diplomás ápoló/nőket keresnek ausztriai 24 órás bécsi gondozáshoz, méghozzá a 24 órás gondozást szervező ausztriai Caritas Rundum Zuhause betreut Egyesület.

Elvárás a megfelelő német nyelvtudás és tapasztalat. A Caritas folyamatos minőségellenőrzést, felmerülő kérdések és problémák esetén anyanyelvi támogatást kínál.

Ha ennél azért többet szeretnél megtudni, akkor erre indulj tovább.

Animátor (Ausztria)

Az ausztriai Bad Kleinkirchheim egyik szállodájába keresnek nyárra animátorokat, akiknek heti 6 nap 8,5 órában a vendégekkel való kapcsolattartás, programszervezés lenne a munkája.

Elvárás a felsőfokú végzettség, a német vagy angol kommunikációképes nyelvtudás. A fizetés havi nettó 1300 euró, amiből viszont 400 eurót levonnak a szállásra és étkezésre.

Ha így is érdekel a lehetőség, akkor ide kattints.

Vasbetonszerelő (Finnország)

Elsősorban Turku környékére keresnek hosszútávra angolul vagy oroszul beszélő vasbetonszerelőket. A feladat vasbetonszerelés építkezéseken, és betonozás.

Elvárás a kommunikációs szintű angol (vagy orosz) nyelvtudás, minimum 3 év munkatapasztalat vasbetonszerelésben, és az önálló munkavégzés.

Amit kínálnak, az hosszútávú munkalehetőség, finn munkaszerződés (biztosítás, bejelentés), valamint bruttó 12,05 euró / óra fizetés (6 hónap után 13,50 euró / óra), heti 50-60 munkaóra.

A szállást a munkáltató biztosítja havi 200 euróért, ennek összegét a bérből vonják le.

További részleteket itt találsz.

Takarítónő (Izland)

A feladat takarítóvállalat által kiadott feladatok elvégzése, különböző épületek takarítása. Elvárás a kommunikációképes angol nyelvtudás, a büntetlen előélet, és a B-kategóriás jogosítvány.

Ezért cserébe izlandi munkaszerződés (bejelentés, biztosítás) 3 hónapos időtartamra, és nettó 225.000 ISK / hó (azaz kb. 612.000 HUF/ hó) fizetés jár, A munkaidő: H-P 8:00-16:30 vagy 7:00-15:30.

Szállás a munkáltató által biztosított szállás 2 ágyas szobákban (75.000 ISK / hó).

Ha tetszik az ajánlat, ide kattints.

Segédmunkás (Németország)

Egészen érdekes segédmunkákra keresnek embereket Németországba, úgyis mint saslik készítés, káposzta csavarás, csomagolás. Nem is sejtettük, hogy a káposztát csavarni kell…

Elvárás a jó fizikum, a terhelhetőség, a megbízhatóság. Amit ezért kínálnak, az fix munka, német TB, valamint segítségnyújtás a kiutazásban és szálláskeresésben.

Szóval konyhai munkáról van szó, amiről többet itt tudhatsz meg. 

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: matisz.org)

Share.

About Author

Leave A Reply