Miért érdemes kelet-európai nőt feleségül venni?

0

Őrületes botrányt okozott Olaszországban a helyi közszolgálati tévé egyik műsora, amikor azzal foglalkozott, hogy miért is érdemes egy olasz férfinek kelet-európai barátnőt választani.

A műsorban meghívott vendégek beszélgettek arról, hogy mi az, ami megfogja az olasz férfiakat a kelet-európai nőkben. Az egyik vendég, Fabio Testi színész volt, ő ezt mesélte: egy barátja azt kapta ajándékba az orosz barátnőjétől, hogy az elvitte egy bordélyházba.

„Hogy lehet nem beleszeretni egy ilyen nőbe?” – tette fel a kérdést Fabio Testi a wmn.hu egyik olvasója, Dorottya szerint.

A műsor egyik legemblematikusabb pillanata egyébként az volt, amikor a nyitóképen is látható, hat pontból álló táblázatot mutatták be, melynek már a címe is sokat mondó volt: A kelet-európai nők vonzereje.

Ezen a következő „előnyökkel” méltatták a hölgyeket.

  1. Mind anyák, de a szülés után szinte azonnal visszanyerik tökéletes formájukat.
  2. Mindig szexik, soha nem hordanak melegítőt vagy pizsamát.
  3. Megbocsátják a félrelépést.
  4. Hagyják, hogy a férfi irányítson.
  5. Tökéletes háziasszonyok, már gyerekkoruk óta tanulják a házimunkát.
  6. Nem nyafogósak, nem akaszkodnak rá a férfiakra, nem sértődékenyek.

Külföldi munkaajánlatok a Határátkelőn, ne hagyd ki!

A történethez hozzátartozik, hogy pár nappal később Andrea Fabiano, a Rai1 televízió igazgatója bocsánatot kért a kelet-európai nőktől, és mindenkitől, akit megsértettek, és bejelentette, hogy megszüntetik a műsort.

„A döntés, hogy megszüntessük a műsort, reakció arra a tartalomra, melyek ellentmondanak annak, amit mi a közszolgálati televízióban képviselünk” – nyilatkozta az igazgató.

Share.

About Author

Leave A Reply