Miamiban vett lakást Paul Pogba

0

A Manchester United francia világsztár futballistája úgy döntött, vesz magának egy lakást az amerikai nagyváros egyik legmenőbb épületében. Nem rossz a szomszédság sem, van itt lakása például David Beckhamnek is (ha már Manchester United…).

Paul Pogba nyilván nem szerződik Miamiba (egyelőre legalábbis), ám a jelek szerint jó befektetésnek tartotta egy ingatlan megvételét a legendás tervező, Zaha Hadid által megálmodott, 62 szintes One Thousand Museum nevű épületben.

A hely mindent tud, amit egy luxusingatlannak tudnia kell, egyrészt egészen egyedien szép a vonalvezetése, csodás a panoráma, miközben a lakók kényelmét wellness központ, spa, medence és privát vízpart is szolgálja.

Ha valaki nem akar keveredni a köznéppel, érkezhet helikopteren a tetőre, mi több, a lakóépületnek saját privát repülőtérhez is van hozzáférése, ami Miamiban gyakorlatilag egyedülállóvá teszi.

Visszatérve Paul Pogbára, a 27 éves futballista a szezon nagy részét sérüléssel töltötte. Ettől még a közösségi oldalakon rendkívül aktív francia sportoló rendkívül jól jövedelmező szponzori szerződései nem szenvedtek csorbát.

A The Sun (nem mindig szavahihető…) brit bulvárlap azt írta, hogy Pogba saját repülőn utazgat a kontinensek között, meglehetősen szép sportautó-gyűjteménye van, a hétköznapjait pedig egy 3,5 millió dollár értékű Manchester melletti házban tölti.

Miami egyébként mostanság valamiért vonzza a világsztár focistákat, hiszen nemrég vett a városban lakást a szintén a Manchester United játékosának számító (igaz, most kölcsönben Milánóban focizó) Alexis Sanchez.

A chilei támadó a Ritz-Carlton Residencesben vásárolt be, nem messze a Porsche Design Towertől, ahol viszont Lionel Messinek van egy lakása. Mindenesetre ez így elég szép társaság…

A Beckham-dilemma: szabad-e szájon puszilni a gyereket?

(Fotó: One Thousand Museum)

Share.

About Author

Leave A Reply