Mesés villát vett Donatella Versace

0

Az olasz divattervező, egyben a meggyilkolt Gianni Versace húga nem akármilyen ingatlant vásárolt a Maggiore-tó partján. Előzetesen talán elég annyit mondani, hogy a La Verbanella 15 ezer négyzetméter és 50 szoba van benne.

Donatella Versace bátyja tragikus halála után egyebek mellett megörökölte tőle a milánói lakást (ahol most is él) és a Miamiban található hatalmas házat. Most egy nem akármilyen villával (kastéllyal?) bővítette a portfóliót.

A Maggiore-tó partján fekvő négyszintes La Verbanella 15 ezer négyzetméter, 50 (!!) szoba van benne, ebből 20 háló- és 12 fürdőszoba és akkor még nem beszéltünk a számtalan erkélyről, a pazar kertről, a medencéről, a privát tókapcsolatról…

Az olasz-svájci határ közelében fekvő ingatlan történelme sem akármilyen. Korábban az egyik legnagyobb olasz kiadóvállalatot alapító Mondadori családé volt, akik az 1920-as években vásárolták meg.

A család vonzerejét és társasági kapcsolatait jól jelzi, hogy az évtizedek során rengeteg világhíresség megfordult a házban, mást ne mondjunk járt ott Walt Disney és Ernest Hemingway is – mindketten (sok más neves vendéggel együtt) a kandalló feletti falat aláírva hagyták ott a mai napig látható névjegyüket.

Ehhez képest az 5 millió eurós vételár kifejezetten szolidnak mondható…

Íme Cara Delevingne hollywoodi villája

(Fotó: Engel & Völkers Lago Maggiore)

Share.

About Author

Leave A Reply