Menekülj a meleg elől Izlandra!

0

Lehet, hogy a hétvégén lesz némi lehűlés Magyarországon, de attól még elég meleg nyár várható Európa ezen részében (meg a többiben is). Aki nem bírja, annak jó opció lehet egy kis izlandi munka, ráadásul fával lehet dolgozni, ami nem hangzik rosszul. Azért azokra is gondoltunk, akik kitartanak a meleg mellett.

Vágóhídi munka (Hollandia)

Hollandia legnagyobb vágóhídjára keresnek olyan jelentkezőket, akik „nem riadnak vissza a kemény munkától”, alapszinten beszélnek angolul és van kétkezi munkavégzésben tapasztalatuk.

A fizetés 1300-1400 euró, emellett van túlóra-lehetőség, szállás, és mindez hosszútávú, bejelentett, folyamatos munka. Előny, de nem feltétel a B kategóriás jogosítvány.

Ha érdekel a munka, akkor ide kattints.

Csőszerelő (Németország)

Csőszerelőt keresnek Németországba, elvárás a technológiai csőszerelésben és szaniter szerelésében való tapasztalat, feladat hűtési-fűtési rendszer, szabiterek, fekete cső, SZML, roppantott technológia, vízvezetékek, 150 mm vastag csövek szerelése. Az érvényes hegesztő minősítés előny, de nem feltétel.

Amit kínálnak, az hosszútávú munka, stabil pénzügyi háttér, kiemelkedő bérezés, és szállás.

Ha bevállalnád a munkát, erre indulj tovább.

Varró / varrónő (Németország)

Németországi varrodákba, bútorgyártó-üzemekbe keresnek bőrvarrásra munkatársakat. A szakképzettség előny, a tapasztalat előfeltétel.

Egyműszakos, teljes munkaidős bejelentett állás, ami nem igényel nyelvtudást.

OK, ez nem sok infó, ha tájékozódni szeretnél, azt erre teheted meg.

Ács, asztalos (Izland)

A feladat belső- és külső munkálatok elvégzése, szekrények, ablakok, tetők összeszerelése tervrajz alapján, fák méretre szabása szakrajz alapján.

Elvárás az erős kommunikációképes angol nyelvtudás, legalább 3 év munkatapasztalat ácsként, ács vagy asztalos végzettség, erkölcsi bizonyítvány, és B-kategóriás jogosítvány.

Amit nyújtanak az izlandi munkaszerződés szeptember végéig (bejelentés, biztosítás), a munkáltató által biztosított szállás 2 ágyas szobákban (75.000 ISK / hó, a bérből vonják le).

Ha már bér: a fizetés nettó 260.000-410.000 ISK (kb. 700.000-1.088.000 HUF) pozíciótól és munkaórától függően (napi minimum 10 munkaóra hétfőtől péntekig).

Ha szívesen kikerülnéd a forró nyarat, ide kattints.

Kamionsofőr (Németország)

Kamionsofőrt (C/CE) keresnek belföldi és nemzetközi fuvarozásra nyerges vontatóval (40 tonnás szerelvény) történő munkára, akár azonnali kezdéssel. A munkavégzés helye Németország és más uniós országok.

Amit ajánlanak: határozatlan idejű német munkaszerződés, versenyképes bejelentett jövedelem, magyar nyelvű munkatárs általi támogatás.

Elvárás a C, CE kategóriás vezetői engedély, esetleg ADR / GKI igazolvány. A szakmai gyakorlat előny.

További részletek itt. 

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval. 

(Fotó: pixabay.com/paterdarius)

Share.

About Author

Leave A Reply