Mélyponton a forint

0

Tovább gyengült a forint, olyannyira, hogy szerda délelőtt már több mint 332 forintot kellett adni egy euróért, azaz 1000 forintért 3 eurót kap a magyar. Ami azért elég súlyos.

A forint jó ideje tartó és szerdán is folytatódó gyengülésének oka lehetett a reggel megjelent inflációs statisztika, ami tovább csökkenő áremelkedési ütemről tanúskodott.

HATÁRÁTKELŐ A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

A Portfolió cikke utalt arra, hogy emellett Matolcsy György jegybankelnök és Varga Mihály pénzügyminiszter nyilvánosság előtt zajló vitája sem a legjobb üzenet a befektetők felé.

Elemzők szerint ráadásul ha tovább romlik a hangulat, akkor akár 336-ig zuhanhat a forint, aminek gyengülését olyan tényezők is okozhatják mint az amerikai-kínai kereskedelmi háború, a megállapodás nélküli brexit kockázata és a német recessziós félelmek.

Határátkelő Klub!

El tudnád képzelni magad digitális nomádként? Vagy nem tudod elképzelni, de érdekel az életforma? Esetleg csak beszélgetnél egy jót kötetlenül? Gyere el szeptember 24-én kedden 18 órától a Prosit Buda Bistróba a budapesti Móricz Zsigmond körtéren és beszélgess két tapasztalt digitális nomáddal, Vigh Borival és Majsai Richárddal!

További részletek itt!

Share.

About Author

Leave A Reply