Megvan az idei év egyik slágerajándéka

0

Mármint annak, aki szeret utazni, szereti a nosztalgiát és persze az sem árt, ha a vonatoktól sem lesz rosszul. Ja, és elég pénze is van arra, hogy mindezt meg is engedhesse magának.

Exkluzív nosztalgiavonatozás lehet ugyanis az idei karácsonyi szezon egyik nagy slágere. A Northern Belle nevű vonaton megelevenedik az 1930-as évek eleganciája.

A szerelvény Cardiffból indul december 3-án, majd Bristol és Bath érintésével zakatol vissza a walesi városba. Egy nappal később Newport és Cardiff között közlekedik a hét kocsiból álló vonat, amelyet régi, klasszikus mozdony vezet.

Az utasokat korhű ünneplőbe öltözött stewardok fogadják, és kísérik oda az asztalukhoz, amelyen elegáns terítő és porcelán étkészlet várja őket. Pezsgő, borok, kávé és finomabbnál finomabb falatok közül lehet választani, miközben zenészek járják a kocsikat, és gondoskodnak az 1930-as évek hangulatáról.

A Northern Belle-t a 2000-es években újították fel, úgy, hogy megőrizze a korabeli báját. A kocsikat a legjobb brit szakértők és az intarziához, mozaikokhoz értő művészek segítségével restaurálták.

A jegyek 260 fontért kaphatók a nosztalgikus vonatútra.

A világ legfényűzőbb vonata

(Fotó: northernbelle.com)

Share.

About Author

Leave A Reply