Megvan a módszer a Brexit kikerülésére

0

Nagyjából mindenkinek tele van már a hócipője a britek uniós kilépése körüli szenvedésből. Kész szerencse, hogy azért az angol humor még él és virul, márpedig a Brexit bőven ad neki muníciót.

Jó néhány britnek már annyira elege van az évek óta zajló huzavonából, hogy nem is akarja látni ezt a hat betűt egymás mellett. Ezen segít egy újonnan fejlesztett bővítmény, amely valóban eltünteti a szemek elől a Brexitet.

HATÁRÁTKELŐ. YOUTUBE. GYERE!

Ennek telepítésével ugyanis a Brexit helyett a breakfast, vagyis a reggeli szó jelenik meg az internetes oldalak szövegeiben. Más, az utóbbi időben gyakran hallott kifejezést is kicserél a program: a backstop helyett back bacon, a no-deal Brexit helyett full-english breakfast, az Európai Unió helyett Brunch Union lesz olvasható, maradva a gasztronómiai vonalnál.

A bővítményt Mark Rofe és Jerre Baumeister készítette. Azt követően vágtak bele, hogy egy közelmúltban készült felmérés szerint a britek harmada inkább elkerüli az üggyel kapcsolatos híreket, hogy ne zaklassa fel magát.

„Akármennyire próbálod, nem lehet megúszni a Brexit témáját. Az emberek frusztráltak, el vannak csüggedve és nagyon várják már a megoldást” – mesélte Mark Rofe.

„Nem úgy tűnik, mintha a Brexit a közeljövőben eltűnne az életünkből, ezért döntöttünk úgy, hogy élvezhetővé, vagy legalábbis tolerálhatóbbá tesszük az erről való olvasást. Mi sokkal szívesebben olvasunk a reggeliről, mint a kilépésről, azt gondoltuk, mások is így vannak ezzel” – tette hozzá.

A közösségi médiában nagy sikere van a fejlesztésnek, többen zseniálisnak és menőnek nevezték az ötletet.

Adele-nak és Ed Sheerannak is káros lehet a Brexit

Share.

About Author

Leave A Reply