Megvan a Londonban eltűnt magyar lány!

2

Mi is hírt adtunk róla, hogy a brit fővárosban eltűnt egy magyar lány. Nos, akik hozzánk hasonlóan aggódtak érte, azoknak jó hír, hogy Fényvárosi Krisztina előkerült és jól van.

A zentai, magyar-szerb kettős állampolgár Fényvárosi Krisztina alig három hete ment ki a brit fővárosba, szerdán munkába menet veszett nyoma.

A Queensway Station metroállomáson kellett volna leszállnia, és onnan a 70-es busszal továbbmennie a kensingtoni Royal Garden Hotelbe, ahová azonban már nem érkezett meg.

Egyik ismerőse a Facebookon azt írta: „Szeretnék Mindenkit megnyugtatni aki még nem tudna arról, hogy KRISZTA ELŐKERÜLT ÉPSÉGBEN NINCSEN SEMMILYEN BAJA. Köszönjük mindenkinek, aki valamilyen módon hozzájárult az Ő megtalálásához!!!!”

Share.

About Author

2 hozzászólás

  1. En is orulok. Emlekeztet a kb. ket evvel ezelotti maltai eltunesre. Nah, ott nekem elszakadt a cerna, amikor a TV2 egy turisztikai szakembert hivott be emberrablasi ugyrol beszelgetni, majd Demcsak Zsuzsa feltette a nagy kerdest a kovetkezo felvezetessel “Tavaly 20-an tuntek el a szigeten, es mind a 20-at holtan talaltak meg. Nem tartja aggasztonak az emberrablo bunszervezetek mukodeset Maltan?”. A turisztikai szakerto nyilvan hozza sem tudott szagolni a temahoz, en pedig azon kezdtem el gondolkozni, hogy mennyire lehet nullszaldos az emberrablasi uzletag Maltan?

Leave A Reply