Megvált a nyugalom szigetétől Robert Redford

0

Hosszú ideig hirdette, és végül a kért árnál félmillió dollárral kevesebbért, hétmillióért adta el Napa-völgyi birtokát Robert Redford.

Az Oscar-díjas színész 2004-ben vette meg az udvarházat az ismert kaliforniai borvidéken. Feleségével, Sibylle Szaggarsszal Danza del Solnak keresztelték el a területet, ami a Sundance spanyol megfelelője.

Ez a szó ugyanis évtizedek óta meghatározza Robert Redford életét. A Sziklás-hegységben lévő Sundance-ben még az 1970-es években vásárolt meg egy birtokot, majd ilyen néven alapított szervezetet a független művészek támogatására, és szervezte meg a Sundance Filmfesztivált is.

A kaliforniai házat egy texasi vállalat vette meg, amely a számítástechnikában érdekelt Mark Friedmanhoz és díjnyertes belső építész Velvet Hammerschmidthez köthető.

Az épület egy hosszú út végén áll, rengeteg tölgyfával körülvéve. A bejáratnál ízléses szökőkút található. A 485 négyzetméteres villában három hálószoba, valamint három és fél fürdő található.

Minden elegáns, kimért, nem hivalkodó. A barna és a fehér színek dominálnak a berendezésben.

A pihenésről és a nyugodt hangulatról a hangulatos étkező terasz, egy kis pavilon, egy fűtött medence és egy konyhakert gondoskodik.

Az ingatlanhoz két garázs, egy edzőterem és egy hatalmas művészi stúdió is tartozik, ahol Robert Redford felesége festett.

Íme Amerika egykor legdrágább háza

(Fotó: pacificunion.com)

Share.

About Author

Leave A Reply