Megvalósul a Nintendo-rajongók álma

0

Sokak gyerekkorának egyik meghatározó játéka (volt) a Nintendo, és azok, akikben még él a rajongás (vagy annak legalább az emléke) biztosan érdeklődve fogadják majd a Nintendo-cipő hírét.

A Nintendo a játékkonzolok klasszikusa, gyerekek millióit tette rajongóvá szerte a világon, szóval egy erre alapozott termékkel kijönni majdnem biztos siker. Pláne, ha az egy sportcipőbe oltott konzolszerűség, ahogyan a Freaker Sneakers elképzelte.

A retró-érzés már önmagában jó kiindulópont, és érzésünk szerint annak ellenére is nehéz lesz bukni a cipővel, hogy egyébként a sarokrészre applikált gombokon kívül olyan sok extrát elsőre nem látunk rajta.

A gombokat egyébként nem ám csak úgy készítik a cipőhöz, a gyártó szerint mindegyiket eredeti konzolokról szedik le (aztán ezt ellenőrizze az, akinek van kedve hozzá, ugye).

Az árról egyelőre sajnos nem tudunk beszámolni, ugyanakkor az a rossz hírünk van, hogy olcsó aligha lesz, hiszen mindösszesen tíz pár készül belőle, tehát aki szeretne magának ilyet, az jó, ha készül a harcra és hízlalja a pénztárcáját.

A 2004-ben alapított Freaker Sneaks egyébként nem most először ugrik bele hasonlóba, hiszen a múltban gyártott már a PlayStation 4-re, a Street Fighter 2-re hajazó cipőket is, mi több, a Star Wars-vonatra is felugrott az R2D2 és C3PO lábbelikkel.

(Fotó: freakersneaks.com)

Share.

About Author

Leave A Reply