Megválna legénylakásától Orlando Bloom

0

Miután Valentin-napon eljegyezte Katy Perry-t, nem meglepetés, hogy Orlando Bloom árulja eddigi legénylakását.

Az ultramodern, 372 négyzetméteres Beverly Hills-i házért 9 millió dollárt kér a színész. A Karib-tenger kalózai sztárja 2017-ben 7 millióért vásárolta, így haszonnal adna rajta túl.

Az ingatlan Trousdale legjobb utcájában található a hirdetés szerint. A környék kedvelt a sztárok körében.

A ház eredetileg 1959-ben épült. Miguel Angel Aragonés, egy mexikói építész 2011-ben vette meg 3,5 millióért, majd kibővítette és kihangsúlyozta a század közepére jellemző minimalista stílust az addigi ranchszerű jelleg helyett. Tőle vette meg a színész az ingatlant.

Az egyszintes házban négy hálószoba és négy fürdőszoba található. Magas sövény veszi körül a telket, így az utcáról nem lát be senki, a háborítatlan magánélet garantált. Domboldalon áll, ahonnan a városra és az óceánra is jól rálátni.

Az ingatlant hirdető ügynök szerint a színész tökéletesítette a házat, másfél évig tartott a renoválás. Ennek keretében egy feszített víztükrű medencét is kialakítottak. A kerti rész emellett pihenő sarokkal is bővült, ahol sütni is lehet. A kert több szobából is megközelíthető az elhúzható üvegajtókon át.

A konyhát kibővíttette a színész, és az okos elrendezés ellensúlyozza, hogy nem annyira tágas ez a helyiség. A rozsdamentes acél berendezések és a fehér bútor is jól mutat.

Úgy alakították ki a lakást, hogy több természetes fény jusson be, a szobák többsége világos. Külön igaz ez a nappalira, amelynek közepén hatalmas kanapé sziget áll, süllyesztve.

A fő lakosztályhoz hatalmas gardrób tartozik, valamint egy elegáns fürdőszoba, káddal és zuhanyzóval.

Elkelt Rod Stewart kastélya

(Fotó: Oppenheim Group)

Share.

About Author

Leave A Reply