Megtörtént az elkerülhetetlen: itt az aranymaszk

0

Szinte biztos volt, hogy inkább előbb, mint utóbb valakinek nem lesz elég az orvosi arcmaszk a koronavírus-járvány elleni védekezésben. Egy indiai férfi döntött úgy, hogy neki inkább egy aranyból készült kellene 1,2 millió forintért.

Az indiai Pune városában élő Shankar Kurade érezte úgy, hogy jobban illik hozzá (és nyilván jómódúsága megcsillogtatásához) egy 4000 dolláros, azaz 1,2 millió forintos, aranyból készült maszk, mint egy sima orvosi.

Azoknak, akik ismerik őt, a döntés aligha volt meglepő, hiszen a hírek szerint a férfi soha nem hagyja el az otthonát vastag aranyláncai és gyűrűjei nélkül, így aztán adta magát az is, hogy a maszkot is lecserélje.

A sztori csavarja, hogy azt maga Shankar Kurade is elismerte, fogalma sincs arról, hogy az 50 grammot nyomó maszk véd-e egyáltalán a Covid-19 ellen, különösen azért, mert a maszkba kis lyukakat kellett fúrni, hogy egyáltalán levegőt kapjon. (Személyes, abszolút laikus tippünk az, hogy a maszk szinte semmit nem véd.)

„A közösségi médiában láttam egy videót egy Kolhapurban élő férfiről, aki ezüst maszkot hord, innen jött az arany maszk ötlete. Elmentem egy aranyműveshez, aki egy héten belül elkészítette nekem ezt a maszkot” – mesélte Shankar Kurade.

Van már aranyozott alsógatya is

Share.

About Author

Leave A Reply