Megmutatunk egy dubai luxusotthont

0

Két mozi, több medence, Ferrari, Rolls-Royce – mindez annak a dubai villának a tartozéka, amit most 33 millió dollárért árulnak a Palm Jumeirah-n. Az nem teljesen tiszta, minek két mozi, de nyilván nem értjük az igazi fényűzést.

Az überluxus, 1400 négyzetméteres villa olyan felszereltséggel és szolgáltatásokkal jár, melyek egy ötcsillagos hotelt is pirulásra késztetnének. A már emlegetett medencék, fitneszterem és két mozi mellett a házzal jár egy Ferrari, egy Rolls-Royce és egy Harley Davidson is.

Michael Adam Alibhai divatguru (övé a Connection Design Associates nevű cég) azt is elmagyarázta, miért adja el a házzal együtt a járműveket is.

„Ez az ultraluxusról alkotott elképzelésem része. A házból nem hiányzik semmi, miért éppen az autók hiányoznának? Aki megveszi, az szó szerint elég, ha csak a bőröndjeit hozza” – nyilatkozta.

Na jó, akkor eláruljuk a két mozi titkát is: az egyik a medencénél van odakint, hogy pancsolás közben is lehessen mozizni, ha valakinek úgy hozza a kedve. A másikhoz betettek egy popcorn- és nachoskészítő gépet is.

A One 100 névre hallgató villában a hálószobák (akad köztük 130 négyzetméteres is…) mellett nyolc fürdőszoba van, olasz márvánnyal borítva, ahogy az egy rendes dubai villához illik.

A ház további különlegessége, hogy több mint 30 műalkotás díszíti, köztük olyan művészeké, mint a francia Richard Orlinski, a finn Eero Aarnio, vagy Fidia Falaschetti.

Mire költi millióit Jennifer Lopez?

Share.

About Author

Leave A Reply