Megdermed New York és Los Angeles

1

Mindkét amerikai nagyvárosban drasztikus döntéseket hoztak a polgármesterek, mind New Yorkban, mind Los Angelesben leáll az élet.

New Yorkban is bezárják az iskolákat, éttermeket, bárokat, szórakozóhelyeket, mozikat, színházakat – így próbálja megfékezni az új koronavírus terjedését Bill de Blasio polgármester.

„Ezek a helyek városunk szíve és lelke. Részei annak, amikor New York-inak nevezzük magunkat, de városunk példátlan fenyegetéssel néz szembe, és úgy kell cselekednünk, mint hogyha háborúban állnánk” – emelte ki a demokrata párti Bill de Blasio.

KÖVESD A HATÁRÁTKELŐT A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

Kedden 9 órakor 50 ezer étterem kénytelen lehúzni a rolót. Csak elvitelre vagy házhoz szállítással szolgálhatják ki vendégeiket.

Los Angeles polgármestere, Eric Garcetti is hasonló intézkedéseket jelentett be, de a nyugati parti nagyvárosban az edzőtermeknek is be kell zárniuk.

Los Angelesben hétfő reggeltől érvényesek a korlátozások, és legkorábban március 31-én oldhatják fel azokat. A polgármester már most azt nyilatkozta, hogy ha szükséges lesz, meg fogják hosszabbítani a rendelet hatályát.

Share.

About Author

1 hozzászólás

  1. Tegyuk hozza hogy a boltokat altalaban feltoltik ejszaka es ha a sok idiota nem vasarolna esztelenul sokat akkor nem lennenek ures polcok.

Leave A Reply