Még nincs jogsid és Angliában élsz? Nagy változások jöhetnek

0

Elegük lett a brit hatóságoknak a rengeteg friss jogosítványos okozta balesetből, ezért nagyon komolyan foglalkoznak azzal a lehetőséggel, hogy új rendszert vezetnek be.

Két éven belül minden negyedik friss jogosítványt szerzett sofőr részese lesz valamilyen balesetnek a brit statisztika szerint, úgyhogy nem csoda, hogy a kormány úgy döntött, ideje valamilyen megoldást találni.

Ilyen lehet a korlátozott vagy sávos jogosítvány. Valami ilyesmiről beszélt Theresa May kormányfő is a minap, bár részleteket nem árult el. A Totalcar szerint az egyik lehetőség a teljesítménykorlátozás lehet, hasonlóan ahhoz, ahogyan Magyarországon a motorok skálázódnak.

Mutass be a Brexitnek! Válogass angliai álláslehetőségek közül!

A másik pedig az északír gyakorlathoz hasonlóan a kezdő státuszra utaló jelzés és valamilyen sebességkorlátozás lenne. Ott például 72 km/h-nál nem mehetnek gyorsabban a kezdők.

Az Auto Express magazin kutatási eredményekre hivatkozva azt írja, azokban az országokban, ahol valamilyen korlátozás érvényben van a kezdő sofőrök számára, kedvezőbbek a baleseti statisztikák.

Magyar kisvállalkozóként Angliában

(Fotó: pixabay.com/xenostral)

Share.

About Author

Leave A Reply