Már van szelfimúzeum is

0

Szeretjük vagy sem, a szelfi mindennapjaink része lett, boldog-boldogtalan lövi a szelfiket, ha kell, ha nem. Olyannyira igaz ez, hogy a divatban rejlő lehetőséget egyre többen ismerik fel. Például Dubaiban, ahol egyenesen múzeumot szentelnek a műfajnak.

A szerényen csak a Szelfi Királyság nevet viselő múzeum lényege, hogy olyan tereket hoztak létre, melyek kifejezetten önmagunk fotózására lettek tervezve, no és persze arra, hogy az ott készült képeket feltoljuk a közösségi oldalakra (ami kb. a szelfikészítés egyik értelme).

Nem kevesebb, mint 15 furcsa, különös pop-up szobát alkottak meg, mindegyike meglehetősen egyedi tematikájú és néhol talán váratlan háttérrel rendelkezik.

Gondoltak azokra is, akik nem csak egyszer látogatnának el az intézménybe, így a szobákat pár havonta újratervezik, szóval akár vissza is lehet térni a következő 436 fotó elkészítésére.

A Szelfi Királyság közel fekszik az Expo 2020 helyszínéhez, ahol azért ennél egy fokkal komolyabb kiállításokat, installációkat lehet megtekinteni a legnevesebb művészektől, dizájnerektől.

Morbid szelfik a látványosságok előtt

(Fotó: instagram.com/dubaiselfiekingdom)

Share.

About Author

Leave A Reply