Maldív-szigetek, Bali vagy Thaiföld?

0

Ebben a pillanatban sok rosszabb dolgot is el tudok képzelni annál, mint az a döntéshelyzet, amibe a Vaku villan blog szerzője került, nevezetesen hogy a Maldív-szigetek egyik luxusresortjában, Thaiföldön vagy esetleg Balin dolgozzon a következő időszakban.

„Az egész Európában levés most olyan rém unalmas nyugdíjas életnek tűnik, hogy semmi kedvem hozzá, és majdcsak lesz egy pillanat, amikor épp erre vágyom, úgy gondolom, ráérek akkor oda menni… (…)

Szóval elkezdtem önéletrajzokat küldeni, csupa szép helyre Ázsiában, a szépségen kívül fontos szempontként lebegett előttem a tavaly kitalált 2 éves tervem folytatása, miszerint szeretnék egy kis félretett pénzt kreálni.

KÜLFÖLDI MUNKÁK A HATÁRÁTKELŐN

Így alakult, hogy felvettek egy luxusresortba a Maldív-szigetekre afféle managerhelyettesnek, ami hát jó pénz, de nem a világ legszimpibb élőhelye.

Plusz felvettek Thaiföldre, a világ legszimpibb élőhelyére egy pici szigetre az Andamán tengeren, szintén managernek, de ott kevés az alapfizu, viszont magas a jutalék (amiben nem bízom, mert az ugye lehet bármi), de persze meg lehet rizikózni, csak a kellemessége miatt…

Most még folyamatban van egy tárgyalás Balival, ami, ha sikerül, egyesíti magában a fenti elvárásaim: csudaszép-szimpi hely, fix jó pénzzel. Ja, és hívtak Horvátországba is, meg vissza Kanárira persze, de oda ugyebár nincs kedvem.

Hát ez a helyzet. Egyvalami biztosan kiderült itt Zanzibáron is: nem szeretnék többé magyar bázison dolgozni.”

A teljes írásért katt ide!

„Úgy készültem, mint valami hadállapotra”

(Fotó: pixabay.com/suzyt)

Share.

About Author

Leave A Reply