Magyarország és én – a nyeremények

0

Lassan közeleg a Magyarország és én pályázat vége, legalábbis ami az írások beküldési határidejét illeti. Mivel úgy vettük észre, hogy jellemzően hétvégén van időtök írni, ezért magyar idő szerint vasárnap éjfélig még be lehet küldeni a posztokat (szóval két nappal kitoltuk az eredeti határidőt).

Itt az ideje azonban elárulni a nyereményeket is.

Nos, ugye két kategóriában hirdetünk majd győztest, lesz egy közönségdíj és lesz egy másik győztes, akinek személyéről teljesen önkényesen a Határátkelő dönt majd.

Közönségdíj:

– e-book (hogy bárhol a világban tudjatok olvasgatni)

– Határátkelő póló

Határátkelő különdíj:

– retro magyar édességcsomag

– Határátkelő póló

Egyéb tudnivalók

Formai megkötés minimális van csak: a szöveg legyen minimum 500 szó (ez körülbelül másfél gépelt oldal), hosszabb természetesen lehet, és külön megköszönöm, ha tudtok egy képet is küldeni mellé, ami szerintetek jól illusztrálja a történetet.

Szavazni a blogon a posztok alatt elhelyezett szavazómodulban és a Facebookon az írásoknál lájkokkal lehet. A szavazás eredményét a megjelenés után 48 órával rögzítjük, hogy ne kerüljön előnybe az, akinek korábban jelent meg az írása.

Mivel a két felületet nagyon nehéz összehasonlítani, ezért a sorozat legvégén a 3-3 legtöbb szavazatot kapott írás egy-egy rövid részlettel egyetlen posztban jelenik majd meg, és végül az ott kapott voksok döntik el a közönségdíj végső sorrendjét.

A cím a szokásos hataratkeloKUKAChotmail.com, a tárgy mezőbe írjátok oda, hogy Magyarország és én.

Share.

About Author

Leave A Reply