Magyarként bezárva Spanyolországban

0

Napról napra romlik a helyzet Spanyolországban, egyre több a megbetegedés és a halálos áldozat. Hogyan éli mindezt meg az Esteponában élő magyar blogger, Av Freron?

A népszerű tengerparti üdülőhelyen a nők és a gyerekek egészen jól viselik a bezártságot, utóbbiak alkalmazkodtak a digitális térhez. A férfiak viszont láthatóan nehezebben viselik a stresszt – mondta Av Freron a Euronewsnak.

„Autózni sem nagyon lehet elmenni. A szabályok szigorúak. Egy autó, egy felnőtt. Ha két felnőtt ül egy autóban, először csak figyelmeztet a rendőrség, másodjára azonban már bírságol is, ez az összeg elérheti a 600 eurót” – tette hozzá.

KÖVESD A HATÁRÁTKELŐT A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

A blogger szerint nagyon magas a halálozási ráta, ezért Esteponában egyre nagyobb a félelem, hogy a fiatalok is megkapják a vírust és súlyos tüneteik lesznek.

„Magyarként az angol férjemmel leginkább attól tartunk, hogy ha mi is betegek leszünk, mi lesz a gyerekkel. Ha kórházba kerülünk, ki vigyáz rá? Ki fogadna be egy jó eséllyel vírushordozó gyereket?” – tette fel a kérdést.

A városban komolyan tartanak attól, hogy az egyik legdurvább gócpontnak számító Madridból tömegesen indultak útra az emberek a tengerhez.

„A legkülönfélébb indokokkal próbáltak eljutni a tengerhez, olyanokat mondtak, hogy például meg kell etetni a csirkéket, vagy az éhező nagymamához mennek” – mondta Av Freron, akinek Facebook-oldalát itt érhetitek el.

Már 520 milliárd forintot kapott Magyarország az EU-tól a koronavírus elleni harcra

(Fotó: Av Freron)

Share.

About Author

Leave A Reply