Magyar sikertörténet a divat fellegvárában

0

Zoltán már elég régen, több mint 10 éve hagyta el Magyarországot, hogy megvalósítsa az álmát, ami építészként nem szebbnél szebb épületek tervezése volt.

Zoltán 2006-ban érkezett Milánóba, hogy folytassa építészeti tanulmányait, és mellett elkezdjen fotózni. Tudatos választás volt. „Nem országot választottam, hanem várost” – fogalmazott.

„Mindig is érdeklődtem a divat iránt, és eljött az a pillanat, amikor azért, hogy tovább lépjek a saját álmaim felé, elkezdtem keresgélni, hol tudok tovább lépni a magas divat felé, a csúcsmárkák kompromisszumok nélküli tervezése felé” – mesélte a HírTV-nek Zoltán.

Szívesen kipróbálnád magad külföldön? Válogass több száz állásajánlat közül!

Építészeti tanulmányai alatt derült ki, hogy a divat is érdekli, az építészetet pedig arra használta, hogy fejlessze az eszköztárát.

„Az áttörés tavaly történt, amikor egy olaszországi luxuspapírgyártó cégnek, aminek több éve vagyok a termékfotósa, megengedték, hogy csináljunk egy művészeti projektet, ami egy tárgy tervezése volt” – emlékezett vissza a fordulópontra.

A projekt végül egy táska lett, ami akkora siker volt, hogy a nagy divatcégek is első látásra beleszerettek. Zoltánnak így valóra vált az álma, ami Magyarországon aligha teljesülhetett volna, mert egyszerűen teljesen mások a körülmények.

Közel 1000 külföldi állásajánlat vár a Határátkelőn!

(Fotó: pixabay.com/SalvatoreMonetti)

Share.

About Author

Leave A Reply