Magyar műsorvezetője lesz a német X-Faktornak

2

Az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence a német X-Faktort vezetheti augusztustól. A tévés már 2016 nyara óta tervezi a külföldi munkavállalást, ami most úgy tűnik, összejött neki.

Istenes Bence a gyerekkorát Németországban töltötte, így kiválóan beszél németül, tavaly pedig el is költözött az országba, hogy újra belerázódjon a nyelvbe.

NÉMETORSZÁGI MUNKÁK EGY HELYRE GYŰJTVE

„A családdal nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, sokat voltunk külön Adéllal, és volt rengeteg mélypontunk is. Ebben az időszakban volt sok rosszakaróm, irigyem, voltak, akik kinevettek, akik nem hittek bennem, és olyanok is, akik hátráltattak, de egy percig sem adtam fel. (…) Azt, hogy egy ilyen nagyszabású műsorral debütálhatok Németországban, álmomban sem gondoltam volna” – mondta a műsorvezető a Blikknek.

Istenes Bence nem költözik el végleg Németországba, egyelőre ingázni fog: „Próbálok kint és itthon is helyt állni. Kint ez az első lehetőségem, jó ugródeszka, hogy számomra jól ismert formátummal kezdhetem a munkát. Végleg azonban nem szeretnék Németországba költözni, olyan életet szeretnék kialakítani, ami nemcsak a karrierem szempontjából előnyös, hanem az egész családunknak a legjobb”.

Mintha valaki torkon rúgott volna

(Fotó: instagram.com/benistenes)

Share.

About Author

2 hozzászólás

 1. Lehetetlen. Ez kamu hír.
  Neki itthon kellene maradnia (Magyarországon).
  Mi a csudát keresne Kölnben??!
  Ki se tudják ejteni a nevét!!
  weder Nach- noch Vorname…
  (se a vezeték-, se a keresztnevét.)
  (ha tényleg ki menne, tuti nem bírja a versenyt.)
  (a másik meg, hogy nem bírja majd a kétlaki életet. )

  Úgy hogy ez lehetetlen. Jobb ha hálásan köszöni a magyar RTL nek, hogy foglalkoztatja.
  (ilyen “Hochkultur” népművelő rágógumi műsorral… erre nem kell Ausländer.)
  Ennyi.

  • hát lelke rajta. Ha úgy ítélik meg Adéllal hogy úgy jobb lesz a családjuknak, és a Magyarországon hátrahagyottakknak is… Lelkük rajta. csinálják.
   Glück auf Bence! Viel Spaß und Erfolg wünsche ich Dir damit in der Zukunft.

Leave A Reply