A magyar lány a Star Warsból

0

Magyarországon modellként dolgozott, majd Angliába költözött Nemes Zoé, aki azóta már szerepelt Az utolsó Jedik kaszinójelenetében és Daniel Day Lewis mellett lehetett varrónő a többször is Oscarra jelölt Fantomszálban.

Nemes Zoé a legjobb barátnője unszolására döntött úgy, hogy Londonba megy. A barátnő textilszakon akart tanulni a brit fővárosban, és egy látogatás után közölte vele, hogy „Zoé, Londonba költözünk”.

„Én meg már akkor tudtam, hogy fotószakra szeretnék járni, de valamiért féltem volna az Iparművészetire jelentkezni. Úgy voltam vele, hogy jelentkezem akkor Londonba, „úgysem vesznek fel”-alapon. Aztán felvettek, ráadásul az összes helyre, ahova jelentkeztem” – mesélte az Indexnek.

Ami a munkát illeti, saját bevallása szerint elég szerencsés volt, hiszen egyből mázlija lett Az utolsó Jedikkel, és azzal el is volt egy ideig.

Szívesen kipróbálnád magad külföldön? Válogass több száz állásajánlat közül!

„Viszont az a baj az ilyen produkciókkal, hogy 4-6 hét, mire fizetnek, szóval keresnem kellett más munkát is. Így kötöttem ki negyedállásban egy színházban, negyedállásban egy kávézóban, és negyedállásban egy ruhaboltban – mindezt azért, hogy legalább az albérletet tudjam fizetni” – vázolta, hogy azért az élet nem olyan egyszerű külföldön, mint ahogyan esetleg sokan hiszik.

Zoé jelenleg a Westminster Egyetemre jár fotó-, és filmszakra, júniusban diplomázik majd. Noha Pápán született, 13 éves kora óta Budapesten élt, és hiányzik is neki a magyar főváros.

„Az elmúlt pár hónapban meg egyébként egyre erősebben érzem azt, hogy haza szeretnék jönni, mesterképzést csinálni operatőrszakon” – beszélt jövőbeni terveiről.

A teljes beszélgetést itt olvashatjátok el.

„Az elszántság alapkövetelmény”

(Fotó: instagram.com/zoenemes)

Share.

About Author

Leave A Reply