Luxustoll a foci-vb tiszteletére

0

Hát elkezdődött… mármint az oroszországi labdarúgó-világbajnokság, és mint ilyenkor szokásos, boldog-boldogtalan megpróbálja kihasználni a kiemelt figyelem jelentette reklámlehetőséget. Amiből néha egészen érdekes dolgok születnek.

Például egy olyan toll(készlet), mint amilyennel az S.T. Dupont állt elő és amit a csodás orosz építészet inspirált. A cég egyébként legutóbb akkor került be a hírekbe, amikor Megan Markle és Harry herceg esküvőjére a francia elnök, Emmanuel Macron tőlük rendelt nászajándékot.

A mostani, két tollat tartalmazó minikollekció közül az egyik egy nagyon bonyolult konstrukció, olyan bronzfogantyúkkal, amelyek Oroszország leggyönyörűbb és leghíresebb építészeti műalkotásait ábrázolják.

Fekete, lakkozott fa alapra került, amely egy focilabdát formázó tintatartót és egy stadiont formázó tolltartót tart, a toll vége maga is egy kis fényes focilabdát formáz. A kreáció neve: S.T. Dupont Football Haute Creation Ultra Exclusive és mindössze 11 példány készült belőle.

A kollekció második darabja sokkal egyszerűbb. Karcsú, fekete teste és olyan teteje van, amely a focilabdákon is látható hexagon és pentagon mintával játszik. Fekete dobozban adták ki, aminek a felületét a focipályák jelöléseivel díszítették. Ebből a kis csodából 500 darab készült.

A cég egyébként már a 2002-es világbajnokságra is előjött egy különlegességgel, akkor öngyújtót dobtak piacra. Egyébként is előszeretettel lépnek elő limitált kiadású darabokkal, készítettek már Picasso, a Star Wars, vagy éppen a Fender hangszergyártó előtt fejet hajtó tollakat és öngyújtókat.

Az öt legdrágább edzőcipő

(Fotó: st-dupont.com)

Share.

About Author

Leave A Reply