Luxusétterem a repülőn

0

Egészen sajátos, de nem rossz ötlettel alakítottak át egy Boeing 737 repülőgépet, amiből luxuséttermet varázsoltak, ami ráadásul egy nagyváros kellős közepén áll. Az biztos, hogy figyelemfelkeltő.

A Plane in The City étterem a malajziai Kuala Lumpur szívében, a trendi Bukit Bintang kerületben nyitott pár héttel ezelőtt.

Három kategóriában lehet a háromfogásos lakomák közül választani, mint egy igazi repülőn, van turista, üzleti és első osztályú menü.

Az első osztályú 999 ringgitbe (66 000 Ft) kerül. Az üzleti 399 (26 000 Ft), a turista 199 ringgit (13 000 Ft). Az első osztályú csomaggal egy 5 csillagos Le Meridien hotelbeli tartózkodás is jár, a hotel szakácsa egyébként a felszolgált ételek kiötlője is.

(Fotó: instagram.com/ryzal jaafar)

Naponta kétszer rendeznek pilótafülke-bejárást, ahol a vendégek fényképezhetnek is és sétálhatnak a gép szárnyain, ha úri kedvük úgy kívánja. Egyszerre 20 ember mehet a másfél órás programra. De extra pénzért privát bejárásra is van mód.

A szingliket negatívan diszkriminálják, egy személyre nem, csak minimum kettőre lehet helyet foglalni. Bár van, aki emiatt panaszkodott már, mégis népszerű az étterem a maláj celebek és közösségi média jeles személyiségei között is.

Így nézhet ki az első repülő quad

Share.

About Author

Leave A Reply