Luxusban él Abu-Dzabiban Dzsudzsák

0

Nem akármilyen körülmények között él Dzsudzsák Balázs, az al-Vahda magyar válogatott labdarúgója, aki az Egyesült Arab Emirátusok fővárosára és az Arab-öböl vízére gyönyörű kilátást nyújtó Four Seasons Hotel Abu Dhabi Al Maryah Island 5 csillagos luxusszállodájában tengeti napjait 2016 nyara óta.

„Több apartmant is megnéztem Abu Dzabiban, amikor kiérkeztem ide, de a Four Seasons tetszett a legjobban. Külön öröm számomra, hogy fantasztikusak itt a szolgáltatások, s van egy kis teraszom is, vagyis nincs lezárva minden, mint más felhőkarcolók esetében, s így friss levegő áramlik a lakásba” – mondta az alomutazo.hu-nak a magyar labdarúgó.

Dzsudzsák Balázs egészen pontosan a Four Seasons Hotel szuper luxus szállodát is magában foglaló 34 emeletes üvegtoronyban lakik. A szálloda egy éve nyílt meg, 13 emeleten működik, az épület többi része rezidencia.

A focista bérelt autóval jár, és gyakran tölti szabadidejét a panorámás medencében. A szállodához ingyenes parkolás, wellnessközpont, fitneszterem is jár.

Emellett hat étterem van, közel a reptér, a legközelebbi bevásárlóközpont pedig mindössze 800 méterre fekszik.

Egy éjszaka a hotelban egyébként közel 56 ezer forintba kerül, de a deluxe szobákért éjszakánként 70 ezer forintot kell fizetni.

Ilyen luxust nem ígérünk, de közel 1000 külföldi állásajánlatot igen!

Share.

About Author

Leave A Reply