Luxus az erdő mélyén

0

Itt aztán valóban nincsen függönyre szükség, és talán a paparazzók sem leskelődhetnek könnyen. Így aztán igazi modern királyi „búvóhely” is lehetne az a több mint 400 négyzetméteres luxuslak az oregoni erdőben.

A házon belül is egynek érezhetjük magunkat a természettel, hiszen az épületnek fala alig van, ellenben a padlótól a plafonig üveg veszi körbe, gyönyörű kilátást, szinte összeolvadást biztosítva a környező erdővel.

A bejárat a másfeledik emeleten található, ahonnan a lakótér központjába csöppenünk, a környezethez alkalmazkodó csupa tölgy padlózattal, és a konyhában is kézzel faragott szintén tölgy bútorokat találunk.

Egy ilyen helyen nem maradhat ki a bensőséges-romantikus hangulat megteremtéséhez szükséges fatüzeléses kandalló sem.

A házban négy háló, három és fél fürdő és még számos nyitott, közös használatú tér található. Az épületet egy helyi építészeti iroda álmodta meg, mint mondták, a cél az volt, hogy reflektáljanak vele a természetre, és minél szervesebben illeszkedjen a környezetbe. A 26 hektáros terület mindössze 150 méterre található egy nevezetes túraútvonaltól.

Természetesen ezt a lehetőséget az elvonulásra nem adják olcsón: 2,5 millió dollárért vagyis közel 790 millió forintért árulják online.

Eladó a Sean Connery-villa

(Fotó: Jeremy Bittermann/JBSA)

Share.

About Author

Leave A Reply