Lionel Messi titkos élete

0

Mint az elmúlt években mindig, a Barcelona argentin játékosa, Lionel Messi most is az esélyesek között volt az Aranylabda-szavazáson. A jelenkor egyik legkiemelkedőbb labdarúgójának pályafutása nyitott könyv, de mit tudunk a magánéletéről? Meglepően keveset…

Hihetetlen népszerűsége és gazdagsága ellenére (no és annak ellenére, hogy szinte napi szinten foglalkozik vele a nemzetközi sajtó) szinte alig tudunk valamit Lionel Messi pályán kívüli életéről.

Amit tudunk, hogy nem akármilyen házban él, és egy 240 ezer dolláros autót (Maserati GranTurismo MC Stradale) vezet, tavaly pedig 41,3 millió dollárt keresett. Új szerződése értelmében ő a világ legjobban kereső játékosa, 27 millió dollárt kap évente, amihez még hozzájön a reklámszerződésekből befolyó 21,5 millió.

Ennek ellenére (vagy talán éppen azért), ő az egyik leginkább visszahúzódó a világ élsportolói közül. Családjával együtt Barcelona mellett él egy hatalmas birtokon, a kevés ott készült kép egyikén az is látszik, hogy van egy különleges argentin sütögető (spanyolul asado) a kertben.

Még mindig Messié gyermekkori otthona Argentínában, noha jelenleg senki sem él ott. Időnként magánrepülőt bérel, például amikor tavaly a zürichi Aranylabda-gálára utazott.

Azt is tudjuk róla, hogy barátnőjét (egyben gyermeke, Thiago édesanyját) gyermekkora óta ismeri. Ő és Antonella Roccuzzo együtt nőttek fel, és a két család is jóban van.

Ez a visszafogottság persze nem véletlen, Messi kifejezetten figyel arra, hogy a lehető legkevesebbet áruljon el magáról, így aztán például van ugyan Instagram-fiókja, de aki arról szeretne többet megtudni róla, az alighanem csalódni fog.

Share.

About Author

Leave A Reply