Less be a világ legnagyobb, vízen úszó villájába!

0

A Maldív-szigetek egyik legexkluzívabb nyaralója, a Gili Lankanfushi Private Reserve néven nyitotta meg stílusos, viszont méregdrága villáit. Egy éjszaka 14 ezer dollárba (3,7 millió forintba) kerül és olyanok nyaraltak már itt, mint Richard Branson és Novak Djokovic.

Két ilyen ultraluxus vízi otthon között legalább 300 méter van, ami nagy privátszférát és nyugalmat biztosít az itt nyaralóknak. Az 1400 m2 alapterületű, frissen felújított villák üvegfalú medencével és több napozó, fürdőző terasszal vannak ellátva és 4 hálószoba tartozik hozzájuk.

A villa központjában egy nagy nappali rész található, két, közvetlenül a víz szintjén elhelyezkedő kör alakú kanapéval. Napozóágyak, csodálatos kilátás az óceánra, és persze medence teszik a helyet felejthetetlenné. A könyvtár, étkező, mozi, bár, fürdő, szauna, gőz és edzőterem mind privát, és része a csomagnak.

Sok helyen üvegből van a padló, hogy az óceánt a lehető legközelebb engedje a nyaralókhoz. A komornyik pedig egész idő alatt a rendelkezésedre áll. A legnagyobb hálószobához tartozó fürdő hatalmas kinti fürdőkáddal, elkülönített stranddal üvegfalú zuhanyzóval is rendelkezik.

Az építőanyagok nagy része fenntartható forrásból származik, bambusz, pálma és teak fából készül szinte minden.

„A Gili Lankanfushi teljes koncepciója a Robinson Crusoe-stílusra épül. Tulajdonképpen nagyon visszafogottak vagyunk. Minden luxust megadunk, de a természettel és a mi maldív kultúránkkal harmóniában. Ezért nincs mindenhol távirányítással működő ablakfüggöny és plazma tv” – mondta a hotel igazgatója.

(Fotó: gili-lankanfushi.com)

Share.

About Author

Leave A Reply