Less be a Monty Python sztárjához!

0

John Cleese egyike a kedvence brit komikusainknak (sőt, általában véve is a legnagyobbak egyike – helló, Fawlty Towers!). Nos, az egyébként inkább a britek uniós kilépését pártoló színész nagyot csalódott a Brexit körüli vitákban, és úgy döntött, hagyja az egészet a fenébe.

Speciel ő megteheti, hogy maga mögött hagyja az egészet, és elköltözik a karibi Nevis szigetére. A Vote Leaver még a múlt hónapban jelentette be, hogy Cleese „annyira csalódott” a vita miatt a népszavazás óta, hogy lelép az országból.

Ennek meglehetősen markáns jeleként 2,7 millió fontért meghirdette bűbájos házát Bath közelében és már londoni, kisebb házát is árulja a Dexteren keresztül.

A Sloane téri, egy hálószobás, déli fekvésű, nagy teraszos lakás teljesen kifogástalan állapotban van, ennek megfelelően 1,25 millió fontra tartja John Cleese – írta a Homes and Property.

A Fawlty Towers (magyarul Waczak szálló, de ezt inkább hagyjuk) 78 éves sztárja feleségével, Jenniferrel Nevis szigetére, a karib-tengeri, 11 000 lakosú adóparadicsomba költözik. Azt nyilatkozta, a felesége nagyon szereti Nevist és ott kezdenek új életet.

Elkelt Tom Brady és Gisele Bündchen lakása

Share.

About Author

Leave A Reply