Less be Bridget Jones anyjának házába!

0

A Bridget Jones (és még több más sikerkönyv) szerzője, Helen Fielding eladja Sunset Strip nevű házát, méghozzá 3,5 millió dollárért. Megvenni több okból nem fogjuk, benézni viszont benézhetünk, és meg is tesszük!

Helen Fielding jónevű angol író és forgatókönyvíró számos sikerkönyv, többek között a Bridget Jones naplója és két folytatása szerzője. Az írónő hosszú ideig alkotott egy párt a hatszoros Emmy-díjas Kevin Curran író-producerrel, aki 2016 októberében hunyt el hosszú betegeskedés után.

A most eladásra kínált házat még 2000-ben vásárolta Helen Fielding, akkor 1,4 millió dollárt fizetett érte. A piacon kortárs villaként leírt, viszonylag szerény, de legalább drága, egyszintes ház csak 246 négyzetméter (hollywoodi viszonylatban ez smafu), 3 hálószobás és 2 fürdőszoba, valamint egy külön WC található benne.

A loft hatású nyitott nappali részben van egy társalgó (minimalista kandallóval), az ablakok előtt párnázott padokat, földtől mennyezetig érő könyvespolcokat, egy tágas étkezőt, egy durván modern konyhát, drága gépekkel és nagy konyhaszigettel, amibe egy snack-kínálót is beépítettek.

Üvegbetétes faajtók nyílnak a keskeny erkélyre, amely a ház egész hosszában elér és kilátás nyílik róla az étkezőteraszra és a medencére.

Két családi hálószobához tartozik egy fürdőszoba, a fő hálószobához tartozik egy gardróbszoba és egy dolgozószoba, amely a fák árnyékolta, füves udvarra néz. Ez a háló olyan nagy, hogy egy nappali részt is kialakítottak benne, illetve a hozzá tartozó, fekete márvány dupla mosdós fürdőszobához is tartozik egy üvegfallal elválasztott gőzkabin.

Helen Fielding, aki a Bridget Jones szériával majdnem 750 millió dollárt keresett, már meg is vásárolta új otthonát egy vadonatúj, modern parasztházat a híres és a sztárok által kedvelt Brentwood Country Mart közelében, Brentwood és Santa Monica határán.

Az a rezidencia öt hálószobát, hat és fél fürdőszobát és egy medencét rejt. A medencéhez kis ház tartozik kandallóval, egy fürdőszobával és egy bárral. 5,6 millió dollárba került.

(Fotó: jonahwilson.com)

Share.

About Author

Leave A Reply