Less be Lewis Hamilton csodalakásába!

0

Lewis Hamilton árulja egyik New York-i luxuslakását, ahol sosem élt, miután egy háztömbbel odébb vett egy másikat.

A Forma-1-es sztár 57 millió dollárt kér a New York-i penthouse-ért – ez 14 millióval több, mint amennyiért két évvel ezelőtt megvette a lakást a Greenwich Streeten.

A 826 négyzetméteres lakás három szintet foglal el. Csak a tetőn lévő terasz 315 négyzetméter, itt saját medence is van. Öt hálószobával, hat és két fél fürdőszobával rendelkezik. Mindegyik helyiség tágas, világos, és persze igényesen berendezett.

A konyhában Christopher Peacock szekrények, hatalmas pult és a legmodernebb berendezések találhatóak. A szintek között az elegáns falépcső mellett saját lifttel is lehet közlekedni.

A saját medence mellett van egy másik, amit a ház lakói közösen használhatnak, ezen kívül edzőterem és gőzfürdő is a rendelkezésre áll.

Az épületben több sztár is él: Meg Ryan, Rebel Wilson, Jake Gyllenhaal, Justin Timberlake és Jessica Biel, valamint Ryan Reynolds és Blake Lively is a szomszédok között van. Jennifer Lawrence-nek szintén van itt egy lakása, de kiadja.

Néhányan azonban felháborodtak azon, hogy Lewis Hamilton mennyiért árulja a penthouse-t, hiszen a Jet.com alapítója, Marc Lore 43,8 millió fizetett egy hasonló lakásért.

Az ötszörös világbajnok januárban egy háztömbbel arrébb vett egy másik penthouse-t, azért 40,7 milliót fizetett. A 608 négyzetméteres ingatlanban négy hálószoba található.

Nem akármilyen villát bérel Ben Affleck exe

(Fotó: Brown Harris Stevens)

Share.

About Author

Leave A Reply