Less be Drake új otthonába

0

Drake 94 millió dollárt keresett tavaly a Forbes szerint, így volt miből megvennie legújabb luxusházát. Az énekes 4,5 milliót fizetett a hírességek egyik kedvelt lakóhelyén, a kaliforniai Hidden Hillsben lévő házért.

Sok színész és énekes – Jamie Foxx, Miley Cyrus, Britney Spears, Kanye West – él az őrzött, elit lakóparkban, és Drake is már a harmadik ingatlant vásárolta meg itt.

A legújabb szerzemény, az egyszintes ház az 1950-es években épült, aztán később felújításon esett át. Három hálószoba, valamint két és fél fürdőszoba terül el a 220 négyzetméteren.

A ház sok szempontból klasszikus, vagy ha úgy tetszik, ódivatú. Gyémánt alakú ablakok, boltíves, látható gerendák, hagyományos konyha fehér kerámia munkalapokkal és egy nappali, amelynek fő falán látszanak a színes téglák, a sarokban pedig egy kandalló. A kertben fenyő-, gránátalma- és citrusfák állnak.

A háromszoros Grammy-díjas énekes először 2012-ben vásárolt házat a környéken, akkor 7,7 millió dollárt fizetett egy több mint 1100 négyzetméteres rezidenciáért, egyben buliközpontért, amelynek fő lakosztálya egy rejtett ajtóból nyílik.

A házhoz teniszpálya, strandröplabda-pálya és medence is tartozik, sok kényelmi és luxus funkcióval, például szabályozható vízeséssel.

Drake 2015-ben is beruházott egy házra Hidden Hillsben. Akkor 2,85 millióért vett meg egy négy háló- és öt fürdőszobás, szintén az 50-es évek ranch-stílusában épült négyszáz négyzetméteres otthont.

Emellett Torontóban is több ingatlannal rendelkezik: egy belvárosi toronyház 52. emeletén egy végig üvegfalú lakás, valamint egy 3200 négyzetméteres kastély kényelmét is élvezheti.

Íme Floyd Mayweather új álomotthona

(Fotó: trulia.com)

Share.

About Author

Leave A Reply