Less be Dolph Lundgren házába!

0

Több mint 4 millió dollárért árulja Hollywood Hills-i házát a nyolcvanas évek akciósztárja. A svéd színész ugyan egy ideje már meg sem közelíti régi sikereit, de azért a háza nem semmi.

Az 500 négyzetméteres ingatlanban négy háló- és hat hálószoba szolgálja a kényelmet. Dolph Lundgren nem is olyan régen, 2018-ban vette 3,9 millió dollárért a házat, eredetileg közel 4,5 millió dollárt kért volna érte, ebből engedett most negyedmilliót 4 millió 250 ezerre.

Az ingatlan a Sunset Strip fölött fekszik, Moshe Sarid tervezte, nekünk kifejezetten bejön az egyszerű, modern vonalvezetés, a letisztult formák, amiktől egy teljesen élhető otthont kapunk.

A minimalista ház (még színekben is a fekete és a fehér dominál) a hatalmas üvegfelületeknek hála rendkívül világos is – a nappaliban mindenképpen. A helyiséget meghatározza egy túlméretezett, fekete márványkandalló, ami érdekes ellentétet képez a szoba egyébként világos padlójával, falaival és plafonjával.

A modern, teljesen egyszerű amerikai konyha egyáltalán nem hivalkodó, leginkább talán a fa szekrény és a központi helyet elfoglaló sziget határozza meg.

Az emeleti hálólakosztály viszont legalább akkorát üt, mint az 1985-ös Rocky IV-ben Dolph Lundgren által megformált szovjet bokszoló, Ivan Drago. A helyiség egyszerű, letisztult formáit kiegészíti a hozzá kapcsoló fürdőszoba.

Az okosotthonban emellett hangszigetelt privát mozi, játékszoba, iroda, négyautós garázs és fitneszterem is akad. Egy mondatban érdemes azért megemlékezni a kilátásról is – nem akármilyen.

Nézd meg James Cameron otthonát!

(Fotó: Elliman)

Share.

About Author

Leave A Reply