Leonardo DiCaprio vette meg Moby udvarházát

0

Mi is megírtuk, amikor tél végén a dalszerző-előadó Moby piacra vitte a házát. Akkor 4,5 millió dollárra tartotta az ingatlant, ami elég gyorsan elkelt, méghozzá iparági információk szerint 4,9 millió dollárért. Ráadásul a vevő sem akárki.

Gyakorlatilag minden jel arra mutat, hogy az új tulajdonos Leonardo DiCaprio, a Titanic, a Nagy Gatsby és még számtalan film sztárja. A Goodall Alapítvány adománygyűjtő rendezvényén Leo például Dr. Jane Goodall mellett Mobyval pózol egy képen, amit az Instagramján is megosztott.

Nem úgy tűnik azonban, hogy be is költözik majd a 431 négyzetméteres otthonba, valószínűleg befektetésnek vásárolta meg. Akárki is lakik majd ott, a szomszédja biztosan a korábbi tulajdonos, Moby lesz, aki még 2014-ben megvásárolta a szomszéd házat.

A 18 szobás hagyományos udvarház 2016-ban 3,4 millió dollárért került Moby birtokába, aki korszerűen felújíttatta fehérmárvány konyhai munkalapokkal és fürdőkkel és teljesen fehérbe öltöztetett szobákkal, amelyekbe modern bútorokat vásárolt. Rendkívül stílusosan néz ki.

A házban öt hálószoba, egy hatalmas kamra, egy gőzfürdő és egy olyan helyiség is van, ami jógateremnek és dolgozószobának egyaránt használható. Ezekhez a helyekhez egy titkos bejárat vezet.

A kertben medence, fürdő, kényelmes pihenőhelyek és oltalmat adó öreg fák teszik kellemessé a pihenést.

Eladó Milla Jovovich háza

Share.

About Author

Leave A Reply