Legyél luxusszálloda recepciósa!

0

Márciusi ítéletidő ide vagy oda, mi ma csak nekivágunk Európának, legalábbis virtuálisan és munkalehetőségeket villantunk fel nektek Csehországtól Németországon és Svájcon át Angliáig.

Hentes (Svájc)

Zürich környékére keresnek német nyelvtudással és szakmai tapasztalattal rendelkező henteseket sertés és marha bontására. Svájcban bejelentett, egész éves munkaviszonyra.

Elvárás a legalább erős alapszintű német nyelvtudás (A2), több éves szakmai tapasztalat, önálló és precíz munkavégzés, B-kategóriás jogosítvány és saját gépjármű.

Amit kínálnak az bruttó 28 CHF órabér, szálláslehetőség a munkahely közelében, hosszú távú munkalehetőség, folyamatos kapcsolattartás svájci-magyar tanácsadókkal.

Raktáros (Anglia)

A munka általános raktáros feladatokat tartalmaz, azaz áru csomagolása (ruhák, textíliák, alsónemű stb.), címkézése, a megrendelt áru kompletizálása és előkészítése a szállításhoz, raktárkészlet ellenőrzése, egyéb kisegítő munka, csomagok mozgatása 2-25 kg, kézi szkenner használata, adatbevitel (számítógépes munka).

A munka 12 órás műszakokban folyik megrendelés alapján, hétvégén és ünnepnapokon is. Három nap munka, majd három nap szabad.

Recepciós (Csehország)

A prágai óvárosban található ötcsillagos Hilton Hotelbe keresnek recepcióst. Elvárás a megfelelő személyiség, rugalmasság, angol nyelvtudás, csapatmunka. Az Opera program ismerete előny, de nem feltétel, a szakmai előélet szintén előnyt jelent.

A felvételi folyamat lezárulta június elseje. Az alapfizetés mellett bónuszok, a Hilton-munkavállalóknak járó kedvezmények, stb. járnak.

Szakács (Németország)

A bajorországi Neustadt an der Donauba keresnek kreatív szakácsokat egy rehabilitációs centrumba. Elvárás a szakirányú végzettség, minimum 1-3 év tapasztalat, német nyelvtudás kommunikációs szinten, élelmiszer és egészségügyi ismeretek.

A munkavégzés két műszakban (reggel, délután) történik, és max. havonta kétszer hétvégén is dolgozni kell. A feladat hideg és meleg ételek, előételek és desszertek elkészítése, az alapanyagok és az elkészítés folyamatának szigorú betartása a pácienseknek (diabetikus étrend, vegán étrend stb.).

A szállás apartmanokban biztosított (saját konyha, fürdőszoba stb.) havi 150 euróért, amit a fizetésből vonnak le. Fizetés tapasztalat és minőség szerint, német munkaszerződés és juttatások, hosszútávú munkalehetőség.

Takarító (Anglia)

Több éves múlttal rendelkező angliai cég takarítókat keres közintézmények, valamint magánlakások takarítására, azonnali kezdési lehetőséggel. A havi nettó fizetési keret 500 ezer forint.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn! 

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/Photo-Mix)

Share.

About Author

Leave A Reply