Legóból is van már Bugatti Chiron

0

A Porsche 911 GT3 RS Technic után most elkészült az 56 cm hosszú, 23 cm széles, 13 cm magas Bugatti modellautó, a valódi nyolcadjára kicsinyített mása, ami még így is épp elég nagy. Gyűjtőként alighanem kihagyhatatlan.

A szett 3599 db legót tartalmaz, ami éppen 1000-rel több, mint amennyiből a Porschét lehet összerakni. Elképesztően részletes megoldások vannak benne és a hiperautó funkcionális kiegészítőinek egész listáját tartalmazza.

W16-os motorral és mozgó dugattyúkkal szerelték fel, és van hozzá működő, nyolcsebességes sebváltó. Az aerodinamikailag tökéletes autótest görbületeit nagyon nehéz a legókockákkal utánozni, de nagyon ügyesen oldották meg, még egy aktív hátsószárnyat is fabrikáltak a szuperautóhoz.

A legókészlet még a Chirion hírhedt sebességkulcsát is tartalmazza, amellyel a sofőr a legmagasabb teljesítményt és sebességet érheti el a való világban. Ezt a legóautót csak egyetlen színben lehet megvásárolni, a Bugatti legendás és történelmi, világos- és sötétkék, kettős színsémájában.

Az, hogy valaki drágállja-e a 127 ezer forintos árat, az pénztárca és rajongás kérdése. Mindenesetre a legó Bugatti augusztus 1-től lesz kapható.

Eladó Steve McQueen legendás Rolexe

(Fotó: lego.com)

Share.

About Author

Leave A Reply